De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer der ligger midt i Caribien er et sandt paradis. De tre øer er et overflødighedshorn af eventyrlige oplevelser. Når du ankommer, træder du ind i en særlig verden, hvor vandet er turkisblåt og klart, og sandstrandene er hvide og strålende. Under havoverfladen inviterer koralrev til en farvelig verden af smukke koraller og fisk. På land nyder du synet af grønne palmer, tropiske blomster, en fantastisk natur og en afvekslende arkitektur, der afspejler øernes interessante historie. Du møder en venlig og imødekommende befolkning med en smittende positiv holdning til livet. Det betyder, at du med det samme er klar til at nyde din ferie i fulde drag i en inspirerende atmosfære.

smuk natur på de dansk vestindiske øer

Populære Destinationer

Californien
Florida
Hawaii
New England
Sydstaterne
Alle Destinationer

Tre øer – tre verdener.

 

masser af oplevelser på de dansk vestindiske øer

De tre store øer er St. Thomas , St. Croix og St. John. Selv om de ligger med kort afstand, så er de tre øer ret forskellige. Det betyder, at du kan vælge de oplevelser, som passer bedst til dine interesser og dit temperament. Det betyder også, at du kan sammensætte din drømmeferie og besøge flere øer. Du finder masser af aktiviteter som golf, fisketur, dykning, trekking samt betagende natur, spa og historie. Læs lidt om øerne nedenfor – og kontakt en af USATOURS dygtige og erfarne rejsekonsulenter, som hjælper dig med at skræddersy din unikke drømmeferie eller bestil et møde med en rejsekonsulent. USATOURS rejsekonsulenter kan hjælpe dig med de spørgsmål, som du har til feriestederne og deres oplevelsesmuligheder. Hos USATOURS får du din egen professionelle rejsekonsulent, der sikrer dig den bedste ferie til den bedste pris. Det er det, som vi er til for. Du fortæller os, hvad du ønsker af din ferie, hotelniveau, oplevelser mv., og vi sørger for, at du får dine ønsker opfyldt uden fordyrende ”ekstrapakker”. Det er selvfølgelige uforpligtende at kontakte os.

 

St. Thomas – luksus og shopping

 

lukuriøse omgivelser på st. thomasSt. Thomas er den største af øerne. Her kan du nyde livet og slappe af i luksuriøse omgivelser omgivet af skønhed. Du finder bounty-stranden Magen’s Bay, der er på listen over verdens 10 bedste strande. Her kan du nyde den fantastiske strand og se de dygtige surfere boltrer sig på bølgerne. I øens største by Charlotte Amalie (opkaldt efter en dansk dronning) kan du shoppe i de krogede og hyggelige gader, nyde kulinariske mesterværker og finde livlige natklubber. Et ophold på St. Thomas er balsam for sjælen og kroppen med en herlig kombination af skønhed, fred og masser af aktiviteter både til lands og til vands.

 

St. Croix – historie og kultur

 

flot natur på de dansk vestindiske øerPå St. Croix finder du mange historiske mindesmærker og plantager fra kolonitiden. Du får en god fornemmelse af et stykke dansk historie, som vi nok ikke er så stolte af, men som ikke desto mindre har været med til at forme øernes tradition og kultur. Du oplever verden af i går blidt krydret med et nutidigt præg. Det smager du også i øens besnærende og fristende køkken, der har taget det bedste fra tidligere kulturtraditioner og har så blandet det med caribisk charme og overflod. På St. Croix får du også helt unikke naturoplevelser i en natur, der skifter fra ørken til tropisk regnskov. St. Croix har selvfølgelig også skønne badestande, der blandt andet giver dig mulighed for at svømme med de smukke og magiske søheste.

Bestil et tilbud på din rejse til De Dansk Vestindiske Øer.

 

St. John – skønhed og ro

 

skønhed-på-st-johnDen ultimative skønhed og idyl finder du på den mindste ø St. John. Her er øde palmestrande, et turkisblåt og indbydende hav. I regnskoven oplever du et rigt dyreliv, og du hører de eksotiske fuglefløjt. Tag på trekking i det tropiske terræn eller oplev naturen fra hesteryg. En sådan skønhed og ro findes kun få steder i verden. Se St. Johns National Park. En del af den ligger under havets overflade, hvor afvekslende koralrev fascinerer øjet og inspirer sjælen. På St. John finder du selvfølgelig også det lækre caribiske cusine, der gør ferien fuldendt. Besøg St. John – det sætter ens fortravlede hverdagsliv i perspektiv.

 

Klima – sol og varme

 

sol og varme på de dansk vestindiske øerTemperatur og klima er perfekt på De Dansk Vestindiske Øer. Det er varmt og solrigt. Indbydende og behageligt både på land og i det turkisblå hav. Der er gennemsnitlig 30 grader om dagen og 25 grader om natten. Besøg gerne øerne året rundt. Fra oktober til april er det et skønt afbræk fra det danske klimas kulde, men også sommeren på De Dansk Vestindiske Øer er skøn, da det aldrig bliver for varmt eller fugtigt. Hvis du er i tvivl om, hvilke tid på året, der er bedst for dig, så kontakt os og få en snak om klima og oplevelser på øerne.

Bestil dit rejsetilbud i dag, så har du det indenfor 48 timer!

 

De Dansk Vestindiske Øer – et barsk stykke Danmarkshistorie

 

spændende historie om de dansk vestindiske øerI 1600-tallet var en stor del af Caribien koloniseret af de store europæiske kolonimagter. Danmark meldte sig også som kolonimagt med kolonisering af de Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindisk-Guineisk Kompagni annekterede i 1672 og 1713 de to ubeboede øer St. Thomas og St. John. Og i 1733 blev St. Croix tilkøbt til den danske koloni i Caribien, der havde fået det vestindiske navn efter kompagniet, der stod for koloniseringen. Hensigten med koloniseringen var en trekantshandel, hvor skydevåben blev bragt til Afrika, slaver blev herfra blev sejlet videre til De Dansk Vestindiske Øer, hvor de arbejdede i sukkerplantagerne, og så blev sukker og rom bragt til Danmark. Slaveriet blev afskaffet i 1848, og i 1917 blev øerne solgt til USA for 25 millioner dollars.

 

Fra plantagerne til kulturen i dag

 

skøn natur på de dansk vestindiske øerDet var selvfølgelig ikke et gloværdigt kapital i dansk historie med slavehandel og slaveri, men den danske arv ses og høres stadig positivt og tydelig i arkitektur, tradition og i bynavne. Den danske kolonisering skabte grundlaget for det liv og den befolkning, som du i dag møder på De Dansk Vestindiske Øer. Som et kuriosum kan det nævnes, at danske helligdage stadig holdes på De Dansk Vestindiske Øer. Øerne skiftede ikke bare nationalitet i 1917 men også navn. De Dansk Vestindiske Øer hedder i dag Jomfruøerne. Overtagelsesdagen var den 31. marts 1917. Dagen fejres stadig, og både Danmark og USA hyldes for den måde, som overdragelsen forgik på. Du oplever denne historiske arv, når du besøger de eventyrlige og fortryllende Dansk Vestindiske Øer. Tag det første skridt, der gør feriedrømmen til virkelighed! Kontakt en af vores rejsekonsulenter, som hjælper dig med at skræddersy din unikke drømmeferie og få et tilbud på din rejse – eller bestil et møde. Vi hjælper dig til den bedste ferie.

Bestil et tilbud på din rejse til De Dansk Vestindiske Øer.