Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Alaska

Oplev fascinerende natur, der samtidig er vildt og barsk. Dette er hvad man roligt kan forvente, hvis man vælger en rejse til Alaska.

Her vil der være rig mulighed for at se bjørne liste rundt og fange fisk, se den enorme elg stå i al sin pragt eller møde flokke af geder ude i naturen. De naturoplevelser man får ved at rejse til Alaska, er naturoplevelser man aldrig vil have drømt om men som man med garanti aldrig vil glemme!

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Anchorage

Udover smukke naturoplevelser, byder Alaska også på flere byer som man skal besøge. Én af den er Anchorage, som er den største by i Alaska med ca. 300.000 indbyggere. Derudover går næsten al lufttrafik igennem Anchorage, hvilket betyder at alle turister starter netop her. Anchorage ligger meget centralt, hvorfra det er let at tage videre ud i den fantastiske natur og få en masse oplevelser. Anchorage er en yderst fascinerende kystby at tilbringe sin tid i – specielt om sommeren, hvor solen næsten er fremme 24 timer i døgnet og vejret er fantastisk. Vi kender til alle seværdighederne i og omkring byen, såsom de bedste cykelruter, bus- og flyveture samt lokale steder.

Læs mere om Anchorage her »

 

 

Fairbanks

Byen Fairbanks er også en af de større byer i Alaska og ligger i det nordlige område. Fairbanks er blandt andet hjemsted for University of Alaska, som er det ældste universitet i Alaska. Fairbanks var, tilbage i starten af 1900-tallet, oprindeligt en guldmineby – som den også bærer præg af i dag. Det lokkede mange mennesker til dengang og den dag i dag er byen en vigtig del for Alaskas økonomi, uddannelse og militær. Derudover findes der mange naturoplevelser i det nordlige Alaska hvor Fairbanks ligger, hvor turen blandt andet kan gå til Denali National Park eller den nordlige polarcirkel.

Fairbanks ligger meget nordligt, men transportmuligheder er der nok af. Der er rig mulighed for selv at køre i bil/autocamper derop. Derudover kan man også tage et tog der kører direkte fra Anchorage til Fairbanks, som kun tager få timer – eller et fly, som er endnu hurtigere og særdeles oplevelsesrigt. USATOURS.dk er eksperter på rejser til Alaska, og vil glædeligt hjælpe med at planlægge rejsen og transporten.

Læs mere om Fairbanks her »

Denali National Park

En af Alaskas absolut smukkeste nationalparker og endnu en storslået oplevelse der kan findes i Alaska – Denali National Park. Denne enorme nationalpark besidder et utroligt dyreliv, som ikke findes mange andre steder på jorden. Her vil være rig mulighed for at se blandt andet sneharer, ræve, bukke, hjorte og elge alene og i flokke. Derudover er der mulighed for at finde ulve og bjørne, som dog ikke forekommer lige så ofte som de andre dyr – men de er der! Denali National Park består af store tundraer/sletter, hvor man kan benytte lejligheden til at skue ud over det enorme landskab – og højst sandsynligt få øje på et dyr eller to.

Denali National Park husere rent faktisk også Nordamerikas største bjerg Mount Denali. Det 6.168 meter høje bjerg, tårner højt op og er med til at danne de fantastiske omgivelser i parken. Der er mulighed for trekking på egen hånd, eller blive kørt langt ind i parken, i parkens egne busser, og få guidede ture af lokale park-rangers, som har stor viden om hele området!

Læs mere om Denali National Park her »

 

Valdez

Den naturlige skønhed Valdez er fantastisk! Valdez er aktivitetscenteret for Prince William Sound – en blanding af tidevand-gletsjere, regnskove og bjerge som passer 100% sammen. Vilde dyr, fugle og natur trives her, som ingen andre steder. Uovertruffen natur matches kun af de rigelige aktiviteter, som der tilbydes i Valdez hele året. Kombiner din Alaska tur, med et besøg i Valdez og oplev dit Alaska eventyr, som aldrig før.

Den 6-timers kørsel fra Anchorage giver betagende udsigt over gletsjere, vandfald, tårnhøje bjerge og utrolige natur. Brusende vandfald hilse dig fra Keystone Canyons vægge, som du indtræder porten til Valdez.

Læs mere om Valdez her »

Seward

Seward er ikke kun en af ​​Alaskas ældste samfund, det er også et af de mest naturskønne. Besøg og opdag denne maleriske by, der er kendt som porten til Kenai Fjords National Park. Du kan finde en historisk downtown distrikt fyldt med hyggelige butikker og kunstgallerier, og nogle af de mest spændende udendørs eventyr kan forestille sig.

Tag på bådture ud i den skønne Resurrection Bay, hvor der er rig mulighed for at opleve søløver, hvaler og endda spækhuggere!

Læs mere om Seward her »

Homer

Bemærket af fiskere fra alle verdens hjørner, er Homer, Alaska kendte for deres frodige antal af helle fisk og dets 7 km lange ‘Spit’ der strækker sig ind i Kachemak Bay, er Homer blevet en destination for rigtig mange Alaska besøgende. Uanset om du kommer til Homer, på udkig efter eventyr eller bare for at ‘slappe af og komme væk fra det hele’, ved vi at Homer kan opfylde alle dine feriedrømme.

Læs mere om Homer her »

Nationalparker

I Alaska findes der mange naturparker, og det er muligt i stort set alle naturparkerne at rafte, sejle på floderne og opleve den vilde natur på nærmeste hold. En af de andre natur- og nationalparker er Wrangell St. Elias National Park – Som er seks gange så stor som Yellowstone National Park. Her er det muligt at se den største samling af gletsjere på kontinentet og hele 4 bjergkæder mødes i parken. Et utroligt fascinerende sted, som vi klart kan anbefale at besøge.

Alaska er som skabt til at køre i autocamper. Der er masser af store nationalparker og de få byerne der er har store brede veje. Vi har planlagt og skræddersyet mange ture til Alaska, så vi kender til alle de gode steder at bo, og hvad man skal opleve når man er i Alaska.

En rejse til Alaska – en rejse til vildmarken

Vil I gerne ud at opleve den storslåede natur som findes USA, vil en rejse til Alaska være et valg I ikke fortryder. Med de flotte og storslåede naturoplevelser i vente, hvor det er muligt at opleve naturen på nærmeste hold, rafte ned af floderne og få guidede ture i parkerne af park rangers med stor viden, så er I sikret oplevelser, I end ikke havde drømt om. USATOURS.dk arrangerer oftest rejser til Alaska i sommerperioden, som kører fra midt Maj til midt september, da det klart det bedste tidspunkt at rejse derhen.

Når du vælger at rejse til USA, så husk at USATOURS.dk er eksperter i USA rejser. Lige meget om turen går til solrige Florida, rundrejse i Californien eller storbyferie i New York, så er USATOURS.dk din partner på rejsen.

30872872