Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Anchorage

Anchorage har placering i det  sydcentrale Alaska. De smukke Chugach-bjerge er øst for Anchorage, mens Cook Inlet omridser resten af byen mod syd og vest.

Cook Inlet er en 350 km land bugt i det sydlige Alaska. Det er opkaldt efter James Cook, der besøgte farvandet helt tilbage i 1788. Med særdeles flotte omgivelser rundt om og i byen, gør at man aldrig er langt fra en flot tur i bjergene eller en gåtur ved kysten.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Grunde til at besøge Anchorage

Anchorage er en unik storby, hvor man i teorien kan tage hen året rundt, dog dør byen, ligesom resten af Alaska, noget ud om vinteren. Her er rig mulighed for ’once-in-a-lifetime’ oplevelser, grundet klimaet, omgivelserne og den skønne natur. Anchorage er et sted hvor alle eventyrlystne sjæle tager hen for at få nogle oplevelser ned i tasken.

Nogle af de oplevelser som kan ses i Anchorage og omegn er blandt andet at kunne træde på en gletscher, fiske efter kongelaks, opleve vilde dyr i byen (såsom elge), vandretur i smukke bjerge og postkort-lignende omgivelser, flyvetur over bjergene og ikke mindst en sejltur i det flotte kystvand rundt om Anchorage. Anchorage ligger desuden meget centralt i Alaska og der er rig mulighed for at se de nærtliggende byer/seværdigheder. Vi skal selvfølgelig nok hjælpe til med at fastlægge en god rute, samt leje bilen/toget til turen rundt i Alaska.

Storby med lidt ekstra

Anchorage er uden sammenligning Alaskas største by med omkring 300.000 indbyggere. Udover de almindelige storby-oplevelser såsom shopping, museer, biografer, zoologiske have og lækre restauranter, så kan man altså her samtidig opleve en masse smuk natur og vilde dyr. Dette kan for eksempel ses på Anchorage prisbelønnede cykelrute som strækker sig igennem byen.

Ruten hedder ‘Tony Knowles Coastal Bicycle Trail’ og som nævnt, så er denne cykelsti prisbelønnet, grundet dens lange flotte strækning i særdeles skønne omgivelser. Denne sti løber langs Anchorages kyst, og er klart en af de flotteste cykel/gå/løbe-ruter i verden. Læg den travle storby bag dig, og udforsk denne lokale skat som fortæller en gammel historie om både menneskerne og naturen i byen. Oplev byen på en hel anden måde på en lejet cykel, som desuden er meget billigt der ovre. Kør langsomt på denne flotte rute gennem duftende skov – hvor der er rig mulighed for at se elge – og tag endelig et par stop undervejs hvor I kan kigge efter hvaler i kysten.

Alaska Wildlife!

Anchorages omringende landskab er et ideelt levested for Alaskas store mangfoldige dyreliv. Med lidt held og gåpåmod, vil der være rig mulighed for at se store hvide får i vejkanten, hvid hvaler ved kysten, samt elge, ræve, bævere og tilmed bjørne på vejene udenfor byen.

Når man tager på udkig efter dyrelivet, skal man altid huske på at give dyrene rigeligt med afstand, og aldrig forsøg at fodre eller kæle med dem. De kan være farlige og burde kun betragtes på afstand.

Ship Creek!

Hvis man godt kan lide at fiske, kan man prøve det i Anchorage. Drømmen om at fange en trofæ-fisk, gør at folk strømmer til Anchorage fra alle steder i verden. I downtown Anchorage finder man nemlig en lakse strøm, hvor der er mulighed for at få de helt store kongelaks på krogen. I Anchorage er det ikke usandsynligt at se forretningsmænd smide et par waders på, tage et smut ned til Ship Creek (laksestrømmen i downtown Anchorage!), og hive en konge- eller sølvlaks ind. Hvis ikke man er ivrig efter at smide linen i vandet, kan man nøjes med at stå og nyde de flotte søer, som sørger for spændende aktivitet. Hvis du derimod gerne vil fiske, kan du leje udstyr og fiskelicens, og gå efter de helt store lakse-præmier.

Lad USATours.dk skræddersy din rejse til Alaska

USATours.dk er eksperter i at planlægge og skræddersy rejser til USA, og Alaska er ingen undtagelse. Vi har storl erfaring med at skræddersy rejser til Alaska og vi kan hjælpe med det hele. Om end det er flyrejsen, hoteller, billeje, cykelleje eller noget helt andet, så kan vi hjælpe til. Lad os i fællesskab planlægge en rejse til Alaska, hvor dine ønsker og behov til turen er i fokus!

30872872