Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Bahamas

Som det nærmeste amerikanske paradis ligger det caribiske Bahamas mindre end 300 km fra Floridas østkyst, hvilket gør denne destination ideel for turister der ønsker at opleve den caribiske stemning under deres rejse til USA. Bahamas består af over 3000 øer og skær som bare venter på at blive udforsket af dig. Med dagtemperaturer der sjældent kommer under 23 grader passer denne ø perfekt til dig, der nyder varme sommerdage og ultimativ afslapning på en af de mange strande.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

New Providence – Hovedøen på Bahamas

USATours.dk kan anbefale en rejse til New Providence hvor hovedstaden Nassau er beliggende. Med deres lidt over 300.000 indbyggere er denne ø den mest befolkede. The Retreat er øens nationalhave, der huser 92 forskellige slags palmer og en smuk botanisk have, som helt klart er et besøg værd. Som en familieudflugt kan du sammen med din familie besøge Aquaventure Water Park, som du finder på Paradise Island. Parken tilbyder en bred vifte af vilde vandrutchebaner, raftingbaner og afslappende områder hvor du kan ligger i en solstol og nyde det gode vejr. New Providence tilbyder dig et indblik i øens kultur samt fantastiske attraktioener for hele familien hvad enten du er til vandrutchebaner eller botaniske haver. Ønsker du at rejse til en ø med langt færre turister og indbyggere vil de caribiske øer Abaco Island og Grand Bahama være lige noget for dig!

Paradis øer

Abaco Island huser ikke mere end ca. 5000 indbyggere og de fleste af disse er samlet i landets tredje største by, Marsh Habour. Fra denne ø kan der opnås færgetransport til blandt andet Man-o-war Cay og Elbow Cay som er 2 mindre øer der hurtigt kan udforskes på en dag. Man kan ikke sige Elbow Cay uden at nævne Hope Town. Den lille by minder mest af alt om en lille fiskeriby med et tropiskl flair. Fra den hyggelige bådhavn kan du se byens fyrtårn som kan besøges og her kan du nyde den fantastiske udsigt over byen. Grand Bahama som er beliggende ca. 80 km. fra Floridas kyst og byder blandt andet på delfinsvømning ved kysten, golf med fantastisk udsigt over havet og dykning hvor du kan opleve undervandets seværdigheder. Øen er den anden mest populære destination i Bahamas og antallet af besøgende siger kun.

Golf og dykning på Bahamas

Er du til Golf vil en rejse til Grand Bahama være det sted hvor du vil få den største udfordning i din tid som golfspiller. Øen huser nogle af de smukkeste og sværeste baner i verden og tilbyder dig fantastisk udsyn over land og hav fra hver en krog af banen. Udover golf vælger mange turister at besøge øen på baggrund af deres fantastiske dykkesteder. Theo’s Wreck, Tresure Reef, The Caves og The Wall er steder hvor du kan opleve fantastiske koralrev samt en bred vifte af hvor du kan opleve fascinerede undervandsliv og en bred vifte af tropiske fiskearter.
USATOURS.dk er altid parat til at modtage forespørgseler på rejser til Bahamas hvad enten det kun er det caribiske paradis der skal nydes eller du kommer fra en ferie i USA.

30872872