Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Boston

Boston er især kendt fra populærkultur. Du har, uden at du sikkert har vidst det, allerede set rigtig mange skuespillere fra Boston, og serier optaget i Boston – og som om det ikke var nok, kan storbyen også prale med at have opfostret bands som Aerosmith og en sanger som JoJo. Boston er en utrolig interessant by at besøge i USA.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Universitetsbyen Boston

Boston er først og fremmest kendt som en uddannelses by. Hvis ikke uddannelsesbyén. Med hele 52 universiteter indenfor alle retninger er det da også byen med den største portefølje af uddannelsesmuligheder. Vil man uddanne sig under juraskoler, konservatorier eller lignende i USA, er Boston den bedste mulighed. Dette afspejles også i bybilledet. Der er mange unge mennesker, hvorfor det også er en meget levende by. Der er altid ’gang i den’, og Boston har et meget aktivt og attraktivt natteliv. Grundet den store koncentration af unge mennesker, kan du også finde muligheder som turist, der er henvendt mod yngre mennesker som f.eks. masser af sportspladser.

Masser af sport

I det hele taget er Boston en by, der er glad for sport! Hvis du helst vil se på, kan du nyde Boston Red Sox spille noget af det bedste baseball i hele USA. Er du til andre sportsgrene kan du opleve basketholdet Boston Celtics eller Boston Bruins, – byens stolte ishockey hold. Hvis du er klar på selv at deltage i løjerne, kan du være med til byens Marathon, som er verdens ældste, årlige maratonløb. Maratonløbet bliver afholdt i april, og alle kan deltage. En sand udfordring, hvis du tør tage imod den. Hvis du er til amerikansk fodbold, så kan du se New England Patriots spille mod Boston. USA byder på talrige sportsrejser. USATOURS.dk vejleder dig til de bedste sportsbegivenheder  og kan købe billetten til dig i forvejen.

John. F. Kennedy

John. F. Kennedy kom fra Boston. Som bekendt nåede han aldrig at udfri sit potentiale, men byen er stadig stolt af præsidenten. Derfor kan du også se John. F. Kennedy Presidential Museum & Library bare 3 kilometer fra centrum. Et stort museum, dedikeret til den tidligere præsident, med film, billeder og objekter fra Kennedys tidligere hjem.

Storbyen Boston

Boston er en gigantisk by med halvanden gange så mange indbyggere som hele Danmark tilsammen. Det er også en af de mest udviklede byer i verden, og var blandt andet den første by med en offentlig skole i 1635, og den første by med et undergrundstog – metrosystem – i 1897. Da New York tilbage dengang så, hvor effektivt metrosystemet fungerede, kopierede New York mere eller mindre konceptet få år senere.

På egen hånd

Går du rundt i byen vil du blive mødt af en række kontraster. Boston er, som sagt, en stor by med masser af skyskrabere. Men byen gør også meget ud af at være et godt sted at bo. Derfor kan du midt i byen finde en stor park med en sø, hvor små joller idyllisk sejler rundt. Floden Charles River strækker sig også 129km igennem byen, hvorfor du også altid kan komme ud at sejle. Vandet og det store fokus på grøn natur midt i storbyen er med til at gøre Boston til lidt mere end bare endnu en amerikansk storby. Bestil dit rejsetilbud i dag, så har du det indenfor 48 timer!

Den kendte storby Boston

Har du set serien ”Sams Bar”? Den foregår her. Det gør serierne Boston Common, Boston Legal, Dawson’s Creek, Crossing Jordan og St. Elsewhere med flere også. Skuespillere som Matt LeBlanc fra ”Venner”, Ben Affleck og Steve Carrell kommer alle fra den kendte by, som uddanner rigtigt mange skuespillere på de kreative universiteter. Du har højst sandsynligt allerede set Boston i fjernsynet uden at vide det – er det ikke på tide at opleve det rigtige Boston, med en rejse dertil? Det kan gøres både billigt og nemt med USAtours.

30872872