Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Den korte klassiske Californien rundrejse

 

Californien er den perfekte stat at besøge, hvis du ønsker at opleve det bedste af USA på bare én tur. På denne korte, klassiske rundrejse findes lidt af det hele og meget mere, og du har mulighed for at besøge de største og vildeste storbyer samt det mest fantastiske og unikke natur – på samme tur! På denne 13 dagstur har vi sammensat en rute, der tager dig forbi de største seværdigheder, Californien byder på.

Prisen gælder ved 2 børn og 2 voksne i samme værelse inkl. fly, hotel og billeje.

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Dag 1-4 Los Angeles 

Jeres Californien-tur starter i Los Angeles, hvor I ankommer fra København. Her har I tre overnatninger og rig mulighed for at opleve de mange unikke ting, stjernebyen har at byde på. Hollywood er en af de ting, der næsten skal opleves, på et besøg i Los Angeles. Her kan I forsøge at finde ud af, hvor stjernerne bor samtidig med, at I naturligvis bør tage et billede foran det velkendte Hollywood Sign. Det samme skal Walk of Fame, hvor du kan bruge tid på at jagte din yndlings stjerne i vejen. Aflæg også strandende Venice Beach og Santa Monica et besøg og oplev den afslappede og skønne stemning der hersker kort fra storbyens ræs og hektiske hverdag. Besøg en af verdens dyreste gader, Rodeo Drive og nyd stemningen, som hele byen summer af.

Dag 4-6 Grand Canyon 

(789 km/490 mil – 7:25 timers kørsel)

Forbered jer på en relativt lang køretur fra Los Angeles til Grand Canyon. På vejen kan I gøre nogle små stops og ellers nyde den smukke natur. I passerer Mojave ørkenen og Seligman, hvor I kan gøre et kort stop i den lille, hyggelige by med vaskeægte, gamle biler og ægte, amerikanske tankstationer. På det sidste stykke kører I på den gamle Route 66.

Når I er fremme ved Grand Canyon er det tid til at nyde et af de absolut største og mest fascinerende naturfænomener i verden. Naturen er helt suveræn og den kæmpe kløft er 1.800 meter dyb og den skal ses. Her er oplevelserne i hobetal og man kan udforske kløften både på hesteryg, til fods eller i helikopter.

Dag 6-8 Las Vegas

(443 km/275 mil – 4:20 timers kørsel)

Nu er det videre til noget lidt andet – faktisk noget helt, helt andet; Las Vegas. Det skal opleves mindst én gang i livet! Her kan man alt og mere til, og det er det eneste sted i verden, hvor du kan besøge Venedig, Paris og Egypten på under en time. Byen er mildest talt noget, du ikke finder andre steder i hele verden. Du kan gamle, tabe penge, vinde penge og gøre det hele forfra igen. Du kan se storslåede shows, koncerter, standup, tryllekunstner, kæmpemæssige hotelbygninger og meget meget mere.

Dag 8-10 Yosemite

(648 km/403 mil – 6:50 timers kørsel)

Nu er det igen tid til naturoplevelser i verdensklasse, når I skal besøge Yosemite nationalpark, som er en af de smukkeste naturoplevelser i USA – og verden. Her er både vandfald, granitklipper, skove, bjerge, øde arealer og meget meget mere i den over 3000 km2 store park. Er man til vandreture og hiking er mulighederne også mange. Er man ikke den store vandrer, kan man nemt tage på nogle lettere gåture, der tager en til unikke og smukke steder og giver oplevelser, man ikke finder mange andre steder i verden.

Dag 10-13 San Francisco

(303 km/188 mil – 3:40 timers kørsel)

I slutter jeres Californien rejse i skønne San Francisco, hvor I har tre overnatninger inden turen igen går mod Danmark. Her har I god mulighed for at opleve en mere afslappende og anderledes by i forhold til de andre, I har oplevet på jeres vej. San Francisco byder på meget unikt, gå eksempelvis en tur over Golden Gate Bridge, sejl under den eller tag en tur på cykel over den. Oplev de forskellige nabolag, som Castro District, Haigt-Ashbury og Painted Ladies, gå på opdagelse på Fishermans Wharf, spis fiskesuppe og besøg Pier 39 og oplev de solende sæler og tag på besøg på fængselsøen Alcatraz.

30872872