Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til østlige Canada

Ontario og Quebec er de to delstater i det østlige Canada hvor størstedelen af Canadas storbyer og indbyggere er, med masser af oplevelser i vente! Staterne er tætte naboer og afstandene ganske overkommelige i forhold til at kunne opleve alle seværdighederne på en kør-selv-ferie. Ontario er Canadas “moderland” og huser hovedstaden, Ottawa, og den største by Toronto, og staten er meget moderne og international.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Toronto, Niagara Falls og meget mere

Start f.eks. en rundtur i Toronto i Ontario – Canadas svar på New York med skyskrabere, shopping og international atmosfære. Byens ubestridte vartegn er det 555 meter høje CN Tower, hvorfra udsigten er fænomenal. Her kan du besøge verdens højst beliggende bar og et udsigtsdæk, hvor gulvet er af glas! Toronto rummer masser af museer, attraktioner og sportsbegivenheder, og du keder dig aldrig i Nordamerikas fjerdestørste by. Oplev især den pulserende havnefront ud til Lake Ontario. Afsæt en dag på at besøge det fascinerende Niagara Falls, der blot ligger en god times kørsel syd for byen på den anden side af søen. Læs mere om nationalparken Niagara Falls her. Niagara Falls kan også opleves på en rundrejse i  New England.

Hvis du er til mere natur, bør du tage turen nordpå til Algonquin Provincial Park. Her kan du komme helt tæt på områdets afvekslende natur ved at vandre, cykle eller sejle i kano og opleve vilde dyr, såsom enorme rensdyr og elge. Det er muligt at overnatte i bjælkehytter eller i telte i parken, hvor man nemt kan nyde freden og skønheden i et par dage. På grænsen mellem Ontario og Quebec ligger hovedstaden Ottawa. Byen overses ofte af de større og mere berømte Toronto og Montreal, men byen har meget at byde på, og da den ligger på vejen mellem de to, er den et oplagt mål på en kør-selv-ferie. Hovedstaden er rig på museer og markeder, og du kan få gratis guidede rundture i de imponerende parlamentsbygninger. Se det hele 55 meter fra oven fra The Peace Tower – byens højeste bygning.

Montreal og fransk kultur

Quebec ligger i umiddelbar østlig forlængelse af Ontario, og er kendt for sit franske flertal, hvorfor byernes navne af samme årsag er franske. Den altoverskyggende by er Montreal, der er landets næststørste, og i evig rivalisering med Toronto på mange punkter. Men også meget anderledes! Montreal er kultur, livsnydelse og franskhed – uden den arrogance, du måske kender fra Frankrig! Mange indbyggere taler fransk som modersmål, men alle kan engelsk pga. byens internationale snit. Udover farverigt natteliv og fantastiske restauranter er byen kendt for sin havnefront, Old Port, med mange loppemarkeder. Er du til mere shopping kan The Underground City anbefales, som er en hel by under jorden med et væld af butikker, restauranter, barer og meget, meget mere. Montreal ligger lige ved den amerikanske grænse, hvorfor det er nærliggende at besøge New England under opholdet.

Som modpol til de internationale megabyer, Toronto og Montreal, kan du tage til den mindre Quebec City og udforske Canadas rødder og oprindelse. Her taler hele 95 % fransk, og det er ikke sikkert alle kan engelsk. Byens status som fransk enklave med alt hvad det indebærer af kultur, kvarterer og arkitektur er blevet opretholdt gennem tiden og globaliseringen, hvorfor den er et helt enestående udflugtsmål.

30872872