Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Cancun

Cancun er i de senere år blevet ekstremt populært hos både amerikanere og europæere. De kridhvide sandstrande, det lyseblå caribiske hav og de mange seværdigheder i området, har sørget for, at Cancun er blevet et af verdens mest attraktive rejsemål.

Selvom rejsemålets attraktivitet er stor, så er byen stadigvæk i høj grad uspoleret – hvilket betyder, at du virkelig kan mærke den caribiske stemning fra de lokale i byen.

Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Skinnende sol og fantastiske strande i tropisk klima

Cancun er en af de største byer på Yucatan halvøen. Der bor over en halv million mennesker i byen, hvilket fortrinsvis er lokale som arbejder i turistbranchen. Cancun ligger i det tropiske bælte hvilket betyder, at der er garanti for sol året rundt. Vi hos USATours.dk har flere gange besøgt Cancun både om vinteren, foråret, efteråret og om sommeren og kan fortælle, at den caribiske sol altid bager over solrige Cancun. Yucatans perle som Cancun også kaldes, indeholder en af de bedste strande i verden. Grundet strandens fantastiske ry, har byen opkaldt vejen langs stranden for ”Zona Hotelera” eller ”Hotelzonen”. Vejen starter simpelthen ved kilometer 0 og fortsætter til og med km 25.

På denne strækning finder du smukke og charmerende restauranter, uovertruffen natteliv, fantastiske hoteller og én lang guddommelig strand. Du kan desuden leje jetski på stranden mod et mindre kontantbeløb. At suse over det lyseblå vand på en jetski er en fed oplevelse og prikken over i’et i Cancun. USATours.dk mener bestemt, at det er anbefalelsesværdigt og pengene værd.

Havskildpadder på stranden og kæmpehvaler i havet

Tager du til Cancun mellem maj og september måned, kan du opleve nogle fantastiske naturfænomener. Når mørket falder på og folk er på vej i seng, er det havskildpaddernes tur til at bruge strandens kridhvide sand. De svømmer ind fra deres position langt ude i det caribiske hav til sandstranden, hvor de langsomt men sikkert finder sig et fredeligt sted. Her graver de et dybt hul i sandet, hvorefter de lægger deres æg. Det er en absolut unik oplevelse, som ikke finder sted mange andre steder i verden.

Hotellerne i Cancun har indgået en aftale som består af, at uddannede arbejdere fra hotellet graver æggene op og bringer dem i sikkerhed i såkaldte net. Dette gør de for at beskytte de snart tilkommende skildpadder. Når æggene klækkes bringer de på det sikreste tidspunkt de små havskildpadder i havet, så skildpadderne har de bedste muligheder for at overleve. Det er en ufattelig og nærmest uvirkelig oplevelse.

Den anden specielle oplevelse er at svømme med hvalhajer. Hvalhajen er verdens største fisk, og kan blive op mod 16 meter lange. Hos USATours har vi flere gange svømmet med disse ’Monstre’, som på trods af deres størrelse ikke er farlige. De spiser nemlig, heldigvis, kun plankton. Denne ekstraordinære oplevelse finder også sted på vestkysten, i byen Puerto Vallarta.

Svøm med delfiner eller se alligatorer ved Cancun

 

Havde du eller din familie en drøm om at svømme med delfiner?

Så kan dette gøres blot 15 minutters bådtur fra Cancun, på paradisøen Isla Mujeres – Kvindernes ø. Her finder du det største delfincenter på hele Yucatan halvøen. Her kan du få en heldagsoplevelse hvor du udover at kunne spise og drikke alt hvad du vil, svømme med dette intelligente og flotte dyr, som med deres unikke evner vil få dig til at måbe.

På bagsiden af de store hoteller med udsigt til det caribiske hav, finder du Nichupte lagunen. Lagunen er kendt for at husere alligatorer, hvilket gør den ekstra ”spændende”.

Du kan dog på trods af alligatorerne stå på vandski og lave andre sjove vandsport på lagunen, hvilket kan give et ekstra pift til turen. Hvis du synes det lyder som paradis, så har du helt ret – det er nemlig lige hvad det er!

Ønsker du at kombinere Cancun med andre byer og evt. USA er det ganske optimalt. Der flyves nemlig dagligt direkte til Miami, New York, Atlanta, Mexico City og mange andre destinationer rundt om i verden. Vi kan skaffe dette til de billigste priser, så synes du en kombination kunne være noget for dig, så kan vi hjælpe dig med det hele hos USATours!

30872872