Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Caribien Rejser

Caribien strækker sig over 4000 kilometer og deler atlanterhavet fra det Caribiske Hav og Den Mexikanske Golf.

Sammenlagt består caribien af mere end 7000 øer, klipperev og skær. Du kan opleve det meste natur hvad enten det er koralrev, bjergrigt terræn eller flad jungle der tiltaler dig. Caribien kan nemt kombineres med en rejse til en af USA´s mange andre destinationer, eksempelvis en storbyferie i New York eller en rundrejse i Florida.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Afslapning og hvide sandstrande i Caribien

Hvis du er til hvide sandstrande, palmer og ren afslapning ved stranden så er en rejse til caribien lige noget for dig! En rejse til de Caribiske øer giver dig et indblik i de lokales kultur og livsstil og byder dig velkommen til et ferieparadis der sent bliver glemt. Omend du er til historie fra kolonitiden ved de vestindiske øer, vil nyde en sen salsa dans på stranden i Den Dominikanske Replublik eller bade ved vandfald i Jamaica så er det caribiske paradis værd at besøge. Herunder kan du læse om de caribiske destinationer vi kan tilbyde dig.

 

 

Bahamas

Bahamas består af over 3000 øer og skær der strækker sig ud fra Floridas kyst til Den Dominikanske Republik. Kun 30 ud af de utallige øer og skær er beboet og ved mange af disse kan du snorkle ved koralrev eller finde jomfruelige sandstrande som bare venter på at blive opdaget af dig! Er du allerede i USA kan du besøge den caribiske ø som led i din ferie eller på vej hjem inden I lander i det kolde Skandinavien.

 

Den Dominikanske Republik

Et palmekranset ferieparadis med kilometervis af afslappende sandstrande er nøgleordet for Den Dominikanske Republik som er beliggende centralt i det caribiske paradis. Rejsende til denne tropiske ø kan nyde godt af udsigten til helårssolen når der danses salsa eller merengue sammen med de lokale på stranden. Øens hovedstand Santo Domingo forbinder ny og gammel by og du vil kunne opleve kolonitidens gamle kirker og antikke huse. Punta Cana byder både på golf, vandsport eller afslappende eftermiddage ved de hvide sandstrande.

Jamaica

Skal du besøge Caribien er en rejse til Jamaica uundgåeligt. Jamaica oser af fantastiske vandfald, hvide sandstrande med krystalklart vand samt grønne palmer i massevis. I reggaens hjemland er der feriemuligheder for en hver smag hvad enten du er til store badehoteller eller små intime hoteller i centrum af Kingston. Øens multikulturelle inbyggere gør din rejse til Jamaica til en anderledes og spændende rejse for hele familien. Oplev øens bjergrige landskaber fra en hesteryg eller gå en lang tur med hele familien igennem øens skovområder og oplev øens rige dyreliv.

De Vestindiske Øer

Hvis du er til hvide sandstrande, følelsen af en varm dansk sommer og udsigt til store cruiseskibe fra øens havneområde så er det Dansk Vestindiske paradis St. Thomas lige noget for dig! Øens dansk historiske indflydelse gør rejsen til St. Thomas unik og de lokale beboere er stolte af deres danske slægtsskab. Som den største af øerne kan du blandt andet besøge Megans Bay som i dag ligger på listen over de 10 bedste strande i verdenen, eller undervandssafari der viser dig de skjulte skatte under vand i form af fantastisk dyreliv og livlige koralrev.

Mexico – En anden del af Caribien

Som alternativ til de lækre caribiske øer, har USATOURS fået mange feriemuligheder i Mexico. USATOURS har forbindelser til feriehalvøen Yucatan, hvor blandt andet byerne Cancun og Tulum ligger. Begge disse byer indeholder eksotiske omgivelser, i form af palmer, hvide strande som selvfølgelig vender ud mod det Caribiske Hav. Endvidere vil der være mulighed for at opleve ældgamle maya ruiner, svømme med delfiner, snorkle ved enorme koralrev, zip-line eller svømme i underjordiske huler.

I Cancun vil der være gode muligheder for at se en variation af havdyr, såsom delfiner, hvalhajer – verdens største fisk, havskildpadder og endda alligatorer. I Tulum er der mere fokus på det kulturelle i form af gamle maya ruiner, Dog skal det nævnes at lige ved parken fyldt med maya ruiner, ligger Mexicos smukkeste strand – Playa Paraiso, som man bare skal se!

30872872