Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Dansk Vestindien

Dansk Vestindien, også kendt som De Dansk Vestindiske øer er et sandt paradis på jord, placeret midt i fantastiske og solrige Caribien. Øerne byder på spændende, dansk historie, da øerne tidligere har været en dansk koloni – deraf navnet. Derudover byder de på nogle af verdens absolut bedste strande, med finkornet sand og krystalblåt van, vaskeægte, skøn, caribisk stemning og et overflødighedshorn af eventyrlige oplevelser og paradisstemning. Her er med andre ord noget for enhver smag, alder og ferietype.

Dansk Vestindien består af de tre mest kendte og største øer, St. Thomas, St. Croix, og St. John, samt et antal mindre, ubeboede småøer. De tre hoved øer har en masse forskelligt at byde på, og det er netop derfor, at de fleste gæster vælger at besøge minimum to af øerne. På den måde oplever man at få en vaskeægte oplevelse af, hvordan der er, og få den rigtige stemning, øerne byder på.

Man kan næsten altid regne med godt vejr på De Dansk Vestindiske øer, men specielt i september og oktober er der chance for dårligt vejr, hvilket gør, at de fleste holder sig væk i denne periode.

 

Fra prisen gælder ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse. inkl. fly og hotel.

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

På jeres tur til De Dansk Vestindiske Øer, kommer I til at opleve en vaskeægte, paradisagtig stemning, hvor den hyggelige og unikke caribiske stemning og følelse er at finde og mærke overalt. I kommer til at bo på to af de tre største og mest kendte øer i Dansk Vestindien og får lov til at mærke et stykke kultur, der engang har været danskejet.

Dag 1 – 6 St. Croix

De første fem overnatninger har I på St. Croix, som er en af de tre hovedøer i Dansk Vestindien. Her er det historiske i centrum og I mærker klart de historiske mindesmærker fra fortiden. I får en fornemmelse af et stykke dansk historie, som vi dog i dag ikke er så stolte af, men som om ikke andet har været med til at forme de traditioner og den kultur, der hersker på øerne i dag. Det er spændende og lærerigt at se og mærke en dansk kultur på en anden måde, end vi kender det hjemmefra.

 

Den caribiske stemning er ikke til at tage fejl af, og findes og mærkes overalt. Brug en dag eller to på at besøge de skønne, badestrande, der findes på øen og nyd det dejlige vejr, det azurblå hav og de skønne omgivelser og komme helt ned i gear.

Hvis du er til skøn natur, er du heller ikke taget forgæves, St. Croix byder nemlig på unikke oplevelser i det grønne, der skifter fra ørken til tropisk regnskov, og som helt klart er værd at opleve. Fem dage går hurtigt i disse skønne omgivelser, så sørg for at brug tiden godt, så I får det helt rigtig indtryk ad denne historiske, kulturperle.

 

Besøg også Christiansted og Frederiksted, der begge har forter, der er værd at besøge. Begge steder har desuden et dansk islet, der ikke er til at tage fejl af. Christiansted har stadig en række danske vejnavne, så det er sjovt at slentre en tur i det næsten danske.

Ved Frederiksted er det desuden godt at dykke omkring molen, så hvis man er til det, er der rig mulighed for at se alverdens spændende undervands ting.

En god – og meget caribisk oplevelse er at aflægge et besøg på rom destillerier, hvor man både kan besøge Captain Morgan og Cruzan rom. Her kan man se, hvordan rommen produceres og naturligvis også få en lille smagsprøve på herlighederne.

Tag eventuelt med katamaran til Buck Island, hvor der er gode muligheder for at dykke og vandre – og med stor mulighed for at opleve gode ting på sejlturen.

Dag 7 – 13 St. Thomas

(Flytid mellem øerne: 30 minutter)

De sidste syv overnatninger bruger I på St. Thomas, som er den største af øerne. Her er luksus og shopping i højsædet, og overalt kan I slappe af i helt luksuriøse omgivelser, der overalt emmer af skønhed og paradisstemning.

 

Magen’s Bay, en fantastisk, lækker bounty strand, der er på listen over verdens top 10 bedste stande, findes på St. Thomas, og er naturligvis et besøg værd. Nyd vejret, livet og tilværelsen under solens stråler og se på de mange surfere, der boltrer sig i bølgerne blå – imens I ligger med en farverig drink i hånden. Her skal I naturligvis bruge et par dage, for at få den helt rette feriestemning ind under huden. Kridhvide sandkorn og krystalklart vand mødes i en unik og perfekt kombination og man vil ønske, ferien aldrig slutter.

 

Øens største by på øen, Charlotte Amalie, er opkaldt efter en tidligere dansk dronning. Her kan I shoppe i et væk, i byens hyggelige og krogede gader, hvor butikker, caféer og restauranter ligger side om side. Det er også her, du finder kulinariske mesterværker og livlige natklubber, og byen er helt klart også værd at aflægge et besøg.

 

På St. Thomas er der lækkerier af enhver slags, og med syv dage på øen, har I rig mulighed for at nå, hvad der skal nås, selvom tempoet er skruet helt ned i ferietempo. Øen er nemlig balsam for sjælen og kombinerer både skønhed og afslapning med aktiviteter til hele familien – både til lands og til vands. På St. Thomas er det også her, de fleste af de store cruiseskibe ligger til, og det er herfra man flyver mellem øerne, som sker med vandflyver.

Smuttur til St. John

Vi anbefaler, at man på besøget også aflægger St. John et besøg. Man kan med fordel tage en dagstur, og fra St. Thomas kan man tage en båd til øen. Der er kun ca. 25. Km mellem øerne, hvorfor man nemt kan lave en dagstur til St. John, og det tager kun ca. 20-30 min at sejle. Her er fredfyldt på en anden måde, end de andre øer og en kende mere caribisk med pastelfarver og musik overalt i gadebilledet. Her er 110 forskellige træarter og over 800 plantearter, så selvom St. John er en lille ø, der er meget afhængig af St. Thomas, så har den uden tvivl sine egne kendetegn og sin egen charme.

 

De Dansk Vestindiske øer blev solgt til USA i 1917 for 25 millioner dollars og var i danske hænder fra 1773.

30872872