Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Chicago

Chicago er ikke USA’s bedst kendte storby, men den smukke by med udsigt til Lake Michigan er bestemt til et besøg værd.

Hvis du interesserer dig for jazz og blues musik, arkitektur, museer og kultur generelt, så er Chicago stedet at være. Med sine 8 millioner indbyggere og de mange imponerende skyskrabere er det svært at forestille sig at en stor del af byen nedbrændte i 1871. Selvom fortidens gangstere er væk fra byen lever charmen fra dengang stadig videre.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Få mest ud af rejsen

Du kan sagtens kombinere en kør-selv ferie i USA med et ophold i Chicago. Du kan evt. starte i New York, køre videre til Chicago og derfra via den berømte ”route 66”. Fra Chicago kan man køre videre til St. Louis og Oklahoma. Til sidst kan man slutte sin kør-selv ferie af i Californien hvor man kan se Grand Canyon og besøge spillebyen Las Vegas. Lige meget hvad dine ønsker er, så kan vi skræddersy den præcis efter dine ønsker.

Chicago byder på natteliv i verdensklasse

Når man tager en Chicago rejse, så skal man også prøve deres natteliv og er man til blues eller jazz, så findes der ingen steder der kan måle sig med Chicago. Lincoln Avenue og Clark Street er bare to af de steder, som ligger nord for Chicago River. På disse to gader kan du vælge mellem et hav af barer, restauranter, natklubber, teatre og biografer. Alle steder er i en stil der lever fuldt op til det man forventer i Chicago.

Museer for enhver smag!

Der findes et hav at Museer i Chicago og stort set alle sammen er på et rigtig højt plan. Hvad enten du er til moderne kunst, klassisk kunst eller naturhistorie, så har Chicago et museum der passer. Samtidig finder du også en hel række specialmuseer der rammer en masse forskellige områder.

Arkitektur i verdensklasse, besøg Chicago!

Når du rejser til Chicago, så skal man nye den flotte arkitektur. Skyskraberen blev så godt som opfundet i Chicago og byen er kendt for at prøve forskellig arkitektur. I dag stikker specielt en skyskraber frem, Sears Tower, som måler 443 meter. Denne imponerende højde gør Sears Tower til den næsthøjeste bygning i verden. Som turist kan du komme op i 412 meters højde og nyde udsigten, der rækker langt ud over byens grænser. Udover Sears Tower anbefaler vi at man tager på en River Cruise og nyder alle de flotte bygninger fra havnefronten.

30872872