Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik udgør den ene halv halvdel af den caribiske ø Hispaniola som deles med Haiti. Rejser til Den Dominikanske Republik byder både på paradislignende sandstrande med azurblåt hav samt dale, skove og bjerge når man nærmer sig øens indre. Dyrelivet er rigt på blandt andet krokodiller og eksotiske fugle og det er ikke unormalt at møde en leguan eller anden form for krybdyr på din vej gennem skov og jungle..

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Oplev den utrolige natur og seværdigheder

Udflugtmulighederne kan være en spændende tur gennem øen og oplev naturen i en Jeep eller på hesteryg. I Punta Cana, som er beliggende ved østkysten, er mulighederne uendelige, hvad enten du er til et spil golf med fantastisk udsigt, dykning ved koralrev, svømme med delfiner ved kysten eller bare ønsker at slappe af ved stranden med en drink i hånden. Hvis du er til overlevelsesture kan du prøve kræfter med bjerget Pico Duarte, som er den højeste bjergtop i Den Dominikanske Repuplik og rager over 3 kilometer op i luften. Selve klatreturen tager omkring 2 dage alt afhængig af vejr og udholdenheden. Undervejs kan I overnatte i små hytter på vej op.

Europæisk islæt midt i Caribien

Selvom du befinder dig tusinde af kilometer fra Danmark byder en rejse til Den Dominikanske Republik også på Europæsik atmosfære. Omkring 30 km. fra Puerto Plata finder du den jødiske koloni, som blev dannet i 1941 af jøder, som flygtede fra tyskerne og slog sig ned i landets tropeparadis. Du finder både synagoger og museer, der tager dig gennem begivenhederne og historien om de 700 flygtninge. Altos de Chavón er navnet på en anden attraktion med et europæisk islæt. Byen er en genskabelse af en komplet europæisk middelalder by placeret midt i den smukkeste dominikanske natur.

Naturoplevelser og spændende byer

Rejsende til Caribien vil med det samme ligge mærke til og påskønne naturens rige dyreliv, og rejser du til Den Dominikanske Republik er dette ingen undtagelse. På halvøen syd for San Rafael de Yuma ligger en naturpark, som bliver besøgt af mange turister årligt. Parken byder på flere specielle skildpadderarter, flagermus der holder til i huler og næsehornsleguaner. Omkring kysten leger vilde delfiner, som kan overværes over frokost på stranden. Den Dominikanske Republik er mere end fantastisk natur og seværdigheder, hovedstaden Santo Domingo forbinder gammelt og nyt i en by, der stadig huser monumenter fra kolonitiden, som er med til at sætte deres præg på øens historie.

Spis som en konge

Skal du ud og spise med familien i Santo Domingo er priserne på øen så lave i forhold til danske, at I kan tillade jer at spise rigtig godt på mange af deres restauranter. Spiser I på de lokale restauranter kan du spise endnu bedre, da priserne er lavere.

Rejser du til den Dominikanske republik, kan du vandre rundt i badetøj fra morgen til aften og nyde varmen og solen det meste af dagen. Øen forbinder fantastisk og gammel kultur med hvide sandstrande og afslapning ved hotellets pool. USATours står altid parat til at hjælpe dig igang med din drømmerejse til Caribien, og vi kan ud fra dine ønsker sammensætte et uforpligtende tilbud på din rejse til Caribien eller USA

30872872