Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Denver

Denver kaldes for Mile-High-City grundet dets højdeplacering i forhold til havoverfladen.

Byen ligger præcis én mil over havoverfladen, og tæller man befolkningen i forstæderne med, så rummer  byen en befolkning på knap 2,6 millioner mennesker. Denver indeholder alt hvad der kendetegner en ægte amerikansk storby, og samtidig omgivet af den smukkeste natur.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Byen med de mange kvarterer

Går man tur igennem Denver, så oplever man hurtigt den forskellighed, der er i forbindelse med bygninger og befolkning. Der er lokaliseret 80 kvarterer i selve byen Denver, som ikke er at forveksle med byen plus forstæderne. Disse kvarterer rummer hvert sit kendetegn, der gør det helt specielt. Kvartererne skiller sig fra hinanden ved, nogle er præget af enorme højhuse, mens andre af små murstensbyggerier. Generelt gælder det, at jo nærmere man kommer centrum, jo ældre og mere rustikke bliver bygningerne. Flere af kvarterer signalerer også forsætlig raceintegration. Denver har langt over 200 parker i selve byen.Det er kendetegnende for en rigtig amerikansk storby, at store skyskrabere eller tæt bebyggede områder er afbrudt en parker. Denver er godt eksempel herpå, og i parkerne oplever man tit amerikanere udføre forskellige aktiviteter. Nogle danser, nogle læser digte op, andre spiller skak, bridge eller backgammon mens nogle fjerde spiller bold. Det i sig selv er en oplevelse værd.

Oplev Rocky Mountains

Denver er hovedstaden i Colorado og er samtidig også den folkerigeste by i staten. Byen blev grundlagt i 1858 som en mineby, men har siden da udviklet sig til en kulturrig by, der bestemt er et besøg værd. Tager man mod det østligste punkt i Denver, nærmer man sig hurtigt foden af Rocky Mountains. 19 kilometer fra byens østligste punkt rejser det pragtfulde bjerglandskab sig op, der gør hovedstaden særpræget, fordi den ligger så tæt på en af USA’s største natur attraktioner.

Rocky Mountains er en kæmpe bjergkæde, som faktisk strækker sig helt nede fra Mexico i syd, til den vestlige del i Canada. Det er en utrolig smuk bjergkæde, som har skabt flotte omgivelser op igennem USA.

Selvom Denver er en af de mindre kendte destinationer i USA, er her masser af oplevelser i vente. Det er meget nemt at rejse til Denver da Icelandair har mange ugentlige afgange. Hos USATours.dk kan vi hjælpe med at skræddersy den perfekt rejse til Denver.

Kultur, sport og seværdigheder

Colorado rummer flere kulturelle seværdigheder og sportsmæssige værdier, som der er anbefalelsesværdige. Operahuset, Ellie Caulkins Opera House, trækker mange besøgende til, og flere store kunstnere har spillet i byen. Bob Dylan, Judy Collins og John Denver har alle boet i Denver i 1960’erne og 1970’erne og har spiller på de lokale pubs. Der findes desuden et væld af museer, og der afholdes tit store fester med inspiration fra Sydamerika, hvor hispanics kommer frem, og der festes til langt ud på natten.

Denver Broncos, der til daglig spiller i NFL, har til huse i Denver, og har seks gange deltaget i Super Bowl. Derfor er amerikansk fodbold en stor seværdighed i hovedstaden. Denver rummer desuden NBA-holdet Denver Nuggets og ishockeyholdet Colorado avalanche spillende i NHL. De sportsmæssige aktiviteter er derfor rige i den inspirerende by.


30872872