Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Florida

Rejser til Florida er ensbetydende med fantastisk vejr og staten kaldes meget rammende “The Sunshine State”.

Beliggende helt nede i det sydøstlige hjørne af USA har Florida det fjerdestørste befolkningstal af landets 50 stater. Den blev opdaget i 1513 af en spansk opdagelsesrejsende og fik navnet ”La Pascua Florida”, som oversat til dansk betyder ”Blomstrende Festival”, som refererer til, at Florida er fyldt med fantastiske strande.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Altid skønt vejr i Florida!

Stort set hele Florida har kystlinje. Hvis du holder af at strandbade på din rejse til USA, bliver det svært at finde et mere velegnet sted end her. Klimaet varierer fra subtropisk i det nordlige Florida til decideret tropisk i den sydlige del. Begge typer er præget af sol nærmest hele året rundt med varme temperaturer og ubetydeligt nedbør. Noget enestående geografisk for Florida, i forhold til resten af USA, er, at statens sydlige del ligger i det tropiske klimabælte, lige som f.eks. det meste af Afrika.

Key West – Et caribisk paradis i USA

Oplev den ægte caribiske stemning og kultur i Key West, som er Floridas – og USA’s – sydligste punkt. Med tropisk klima er der garanti for perfekt og solrigt vejr hele året. Det er uhørt med snefald, is og frost eller lignende i Key West. Den charmerende, lille ø-by er vært for adskillige krydstogtskibe året rundt og med en veludbygget havn, er det muligt at prøve meget forskelligt til vands. Der er adskillige steder, hvor man kan leje vandcykler, små eller store både, få adgang til fisketure, speedbåde og lignende. En anden våd mulighed er at svømme med delfiner! En populær turistattraktion er en skulptur, der markerer det mest sydlige punkt i USA, hvor der er sølle 145 kilometer til Cubas kyst. Ikke meget længere væk stik øst ligger også Bahamas.

Miami – En farverig storby

Som Key West er Miami beliggende i det tropiske klimabælte, men modsat ø-byen en pulserende storby. Floridas største metropol har skyskrabere, gader fyldt med barer og natklubber samt masser af interessante, kulturelle bygninger. Og naturligvis hvide sand-strande! Miami har opnået kultstatus for sin unikke mangfoldighed. Byens kultur er formet af sine tætte relationer til Caribien, hvor kvarteret Little Havana er et godt eksempel herpå. Byen har således en enestående befolkningssammen-sætning, da mange spanske indvandrere bosætter sig i netop Miami. Af den grund taler omkring 75 % af indbyggerne et andet sprog end engelsk som førstesprog. Det giver en særlig oplevelse, når du begiver dig rundt, og af den grund er stedet ikke en typisk amerikansk storby. Miami er også berømt for tv-serier som CSI: Miami og Dexter samt film som Charlie’s Angels, Bad Boys 1 & 2 samt James Bond-filmene Goldfinger og Casino Royale.

Sport i Florida

Staten byder på et kæmpemæssigt udvalg af sport med flere hold repræsenteret i de største ligaer. Især atmosfæren på kæmpestadions til de klassiske amerikanske sportsgrene football, basketball og baseball er enestående oplevelser, du ikke kan finde uden for USA’s grænser. Ishockeykampe er også større og mere intense end i Europa. Miami har statens mest kendte sportshold, hvor det især anbefales at opleve holdene Dolphins i football eller Heat i basketball. Hvis man er til motorsport, byder Florida på hele 5 internationale racerbaner, hvor den mest berømte er Daytona International Speedway. Hvis man selv ønsker at dyrke sport, er det oplagt at opleve nogle af verdens bedste golfbaner i området omkring Naples.

Orlando – verdens største forlystelsesmekka

I det centrale Florida finder man Orlando, som er en traditionel, amerikansk storby. Byen er utvivlsomt mest kendt for sine adskillige og enorme forlystelsesparker, hvor Disney World er kronjuvelen med Universal Studios og SeaWorld på de efterfølgende pladser. Herudover findes også andre parker med vilde rutsjebaner og vandlande. I overkommelig afstand af byen ligger Kennedy Space Center, som er USA’s kompleks for raketaffyringer til rummet. Få en rundtur og besøg museet for rumbedrifterne, hvor du bl.a. kan røre en ægte månesten. Orlando har den største mængde hoteller og hotelværelser i USA efter Las Vegas, hvilket betyder, at der er stor konkurrence, hvilket igen betyder, at det er muligt at finde billige hotelværelser på selv luksuriøse hoteller.

Se video fra en rundrejse i Florida

De bedste forlystelsesparker i Florida

Disney World

Den gigantiske park dækker et område på størrelse med San Francisco og er USA’s mest besøgte turistattraktion. Se alle de verdensberømte tegneseriefigurer rundt omkring i parken og til storslåede parader og shows. Med 4 temaparker, 2 vandparker og et væld af fantastiske forlystelser kræver det flere dage hvis man vil opleve det hele.

Universal Studios

Parkens bygger på filmselskabets mange fim- og tv-successer gennem tiderne og består af tre temaparker og omfatter også tre hoteller. Oplev forlystelser med Hulk, Spider-Man, Harry Potter, Transformers og mange andre berømtheder fra det hvide lærred. Der er også mulighed for at bevidne fantastiske live shows i parken.

SeaWorld

SeaWorld byder på et væld af oplevelser, der kan relateres til vand og dyrelivet i dette element. Se shows med delfiner og spækhuggere, kig på udstillinger eller prøv vilde forlystelser. Parken bryster sig af både at levere underholdning samt spændende og interessant information om livet under vandet og dets miljø og verden.

30872872