Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rundrejse i Florida

Florida er fantastisk og har noget for enhver smag, hvad end du er til afslapning, sol og strande, oplevelsesferie, action eller en god blanding. Og det er bestemt heller ikke uden grund, at staten er en af USAs mest populære destinationer. Her finder du blandt andet de vildeste, adrenalinfremprovokerende forlystelsesparker i Orlando, farverige fester i Miami og den søde, caribiske stemning på Key West helt mod syd.

Gå eksempelvis i Hemmingways fodspor på den amerikanske sydspids Key West, der ligger kun 140 km fra Cuba, hop i vandet og tag en snorkeltur ved John Pennecamp, eller hvad med at dykke med delfiner ved Key Largo. Mulighederne er mange! Du kan også tage på rundtur på NASAs affyringskompleks Kennedy Space Center, og opleve stedet hvor de berømte Apollo-missioner til månen blev opsendt.

Floridas skønne vestkyst ligger ud til den Mexicanske Golf og her finder du nogle af USAs absolut bedste strande og golf resorts samt hyggelige byer som Naples og Fort Myers. Og så er der nærmest solgaranti året rundt i Florida.

 

Fra prisen gælder ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Dag 1 – 4 Miami 

Så er dagen kommet for jeres Florida eventyr! I flyver fra København til Miami med en enkelt mellemlanding, og snart er I fremme. Her kan I slappe af og nyde den første Florida-vind og nyde, at turen er på vej til at begynde. Beliggenheden i det sydlige USA gør, at vejret altid er godt – gennemsnitligt ligger temperaturen på mellem 25-33 grader året rundt, hvorfor stedet også er yderst populært. I kan eventuelt gå en aftentur langs Ocean Drive og nyde den dejlige strand, de gode restauranter og det livlige natteliv på første aften.

Mens I er i Miami, kan I med fordel tage en tur til Fort Lauderdale, som også kaldes USA’s Venedig, fordi de har så mange kanaler og veje ud i vandet. Der findes i alt over 450 km kanaler i byen, hvorfor mange kommer til at tænke på Venedig, når de besøger byen.

I Fort Lauderdale kan I besøge hovedgaden, Las Olas Boulevard, som er omdrejningspunktet i byen. Gaden går også ud mod strandpromenaden Ocean Boulevard, hvor I kan tage en tur på stranden.

Hvis der skal shoppes helt igennem, kan I med fordel besøge Floridas største outlet, Sawgrass Miles – men hav den store pengepung med, det kan blive en dyr fornøjelse.

Dag 4 – 8 Orlando 

(379 km/236 miles – 3:30 timers kørsel)

Nu er tiden til, at I skal lidt længere nord på til Orlando – forlystelsernes by. Her er fire dage et passende antal dage, i hvert fald for børn og barnlige sjæle, der ynder at besøge de utallige forlystelsesparker, der findes. Her findes både Sea World, Disney World og Universal Studios som alle byder på vilde og adrenalinfremkaldende forlystelser og spændende aktiviteter – for alle aldre.

 

Brug eksempelvis en dag i Disney World i Orlando, som ikke er den eneste Disney World i verden, men som til gengæld er det den største – og faktisk den største forlystelsespark i verden. Disney World i Orlando har nemlig hele 4 forlystelsesparker med forskellige temaer. Der er desuden ikke mindre end 23 hoteller – inde i parkerne vel at mærke. Her kan man bruge time – og dagevis på at lege disney-prinsesser, hilse på Mickey Mouse og prøve de mange forlystelser – og det er bestemt ikke kun sjovt for børn.

Universal Studios byder også på lidt af hvert. Oplev blandt andet et mini Hollywood placeret midt i Florida, eller scener fra film som blandt andre ’Shrek’. Oplev også City Walk tæt ved Universal Studios, som er en gade med masser af butikker og restauranter. Hvis du trænger til afslapning og nedkøling findes verdens største vandland også i Orlando.

Sidst men ikke mindst er der Sea World, som byder på et hav af forskellige marineshows både med delfiner, spækhuggere og meget mere.

Dag 8 – 11 Fort Myers 

(240 km/150 miles – 3:00 timers kørsel)

Nu går turen til Fort Myers, som har nogle af USA’s bedste strande tilsat et hyggeligt byliv, gode spisesteder og spændende butikker. Brug dagen på at slappe af i det bløde, hvide sand under palmerne og nyd det dejlige, varme vand fra den Mexicanske Golf, som byen ligger ud til. Har I lyst til noget mere aktivt, kan I tage en dagstur til Marco Island, Sanibel Island eller Captiva Island, som alle er dejlige paradis-øer med smukke strande og et rigt dyreliv.

Dag 11 – 13 Key West 

(480 km/300 miles – 5:15 timers kørsel)

Turens næste stop er skønne Key West, som er det sydligste punkt i fastlandet USA (Hawaii ligger sydligere som eneste stat). Her kan du opleve den ægte Caribiske stemning, som hersker, og landet er kun er 145 km. væk, så det er der god grund til. Det tropiske klima gør, at her stort set altid er godt vejr. Key West byder både på kultur, vanvittigt godt vejr, smukke strande og historiske monumenter, du kan dykke, snorkle og svømme med delfiner. Slå også et smut forbi Hemingways hus, som han boede i, i over 10 år. Med andre ord, her er nok at give sig til, og stemningen er helt unik og speciel.

Dag 13 – 14 Miami 

(260 km/160 miles – 3:40 timers kørsel)

Miami er næste – og sidste stop på turen, og her kan I nå at se nogle af de oplevelser, som I ikke fik set ved første besøg. Her er fest og farver i bydelen Coconut Grove, shopping muligheder i det uendelige og strande i verdensklasse. Med det skønne vejr, Florida altid byder på, er der garanti for en solskinsberiget afslutning på ferien, og intet andet sted at stoppe end i Miami – ’Den magiske by’. Her er både tid til at være kulturel, festlig, afslappet eller vild – kun I bestemmer, hvad I skal. Besøg Little Havana, det cubanske kvarter, hvor der på hvert gadehjørne bliver rullet cubanske cigarer og hvor mosaik kunst pryder væggene. Aflæg også et besøg på South Beach, som er det mest populære område, hvor du finder Ocean Drive og Art Deco bygninger.

Med andre ord; slut turen helt, som du ønsker, og nyd Miami i fulde drag inden turen går hjem.

Hør vores rejsekonsulent Mia fortælle om Florida

30872872