Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Fort Lauderdale Rejser

Fort Lauderdale er ganske enkelt et ferieparadis og besøges hvert år af langt over 10 millioner mennesker.

Fort Lauderdale er kendt for at være USA’s pendant til Venedig grundet dets mange indenbys kanaler, der bugter sig mellem gader og stræder. Der befinder sig cirka 42.000 fastliggende yachts, 100 marianer og værfter. Samtidig er byen præget af store millionvillaer og et fantastisk liv langs de lækre strande.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Mere end “kun” ferieparadis

Fort Lauderdale er ikke udelukkende et ferieparadis. Det består også af betydningsfulde historiske monumenter. I byen befinder der sig en række forter, som er bygget af USA under The Second Seminole War (Florida-krigen i 1835-1842). Disse forter tog navn efter Major William Lauderdale, som var kommanderende over de soldater, der byggede det første fort. Tre forter står i dag som værende en del ”Fort Lauderdale”, og disse er et besøg værd. De emmer af historie og vidner om betydningen af amerikansk historie.

Der er masser at opleve i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er placeret i det sydligste af USA, og derfor er klimaet også tropisk. Palmer befinder sig overalt, og der er aldrig koldt. Gennemsnitligt bliver der aldrig under 25 grader, men heller ikke højere end 33 grader, hvorfor temperaturerne befinder sig i et behageligt lag. Blot det faktum, at vejret er så godt, som det er, tiltrækker mange turister. Fordi de mange turister valfarter til byen, er der i området etableret et hav af restauranter, natklubber og hoteller.  I området befinder der sig over 4.000 restauranter og 120 natklubber. Det vil med andre ord sige, at hvis du er til fest og farver, så er der rig mulighed for det. Byen er i folkemunde kaldet ”Fort Liquordale” som tegn på de mange strande, barer, natklubber og som besøgssted for de såkaldte ”spring breaks” for unge studerende.

 

På trods af denne kultur, er Fort Lauderdale faktisk kendt for gode uddannelser og en kløgtig ungdom. Så er man ikke til fest og farver, så kan man blot vælge en anden side af byen. Den rummer nemlig en del kulturelle aspekter såvel. Underholdnings- og kunstdistriktet kaldet ”Riverwalk Arts & Entertainment District strækker sig fra stranden til centrum af byen. Her foregår kulturelle forestillinger, men der afholdes også musikfestivaller i distriktet, der fokuserer på den kulturelle del af byen.

30872872