Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Homer

Homer er verdens hovedstad inden for fiskeri af hellefisk (fladfisk), og mange flokkes til for at se de mange tons fisk, som bliver fanget.

For et lille samfund, har det et stort ry for lækker mad, iblandt de mest smagfulde østers! Homer besidder kæbefaldende kulisser – sneklædte bjerge, glitrende vand i Kachemak Bay og iskolde blå nuancer fra de mange gletsjere – dette er det første som forbløffer de besøgende, men det vil være Homers charme, som gør at man ønsker at returnere!

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Velkommen til Homer, Alaska!

En del af Homers charme er de ca. 5.400 indbyggerne, som besidder ’gør-det-selv’ ånden. De mange beboere har skabt et samfund, et levebrød og en hverdag i Homer, for enden af vejen Sterling Highway, ud mod Kachemak Bay. Alle de kunstnere, forfattere, gallerister, bådoperatører, erhvervsfiskere, hotel/motel ejere, restauratører, vandtaxa-ejere, købmænd af alle slags – deler et fælles kendetegn; de er iværksættere.

Nogle siger at Homers spektakulære naturlige skønhed antænder og inspirerer iværksætterånden i dem der bor der. Andre siger, det er skabt ud af nødvendighed. Hvis man ønsker at leve i Homer, er man nødt til at være kreativ og lave sit eget job. Så hvis man virkelig ønsker at opleve byen og dens charme, skal man bare bruge lidt ekstra tid til at besøge og snakke med dem, som bor der!

Homer er et fantastisk sted, i nogle af Alaskas mest overdådige omgivelser, lige fra isbjerge til stillestående blåt vand i bugten.

Verdensklasse fiskeri i Homer

 

 

Mens en lang række fisk vrimler i det iskolde vand i Kachemak Bay, er Homer bedst kendt for ’The Halibut Fishing Capital of the World’. Besøgende får et gys når de får en af de store hvide fisk på krogen. Lystfiskere vender tilbage til Homer år efter år på grund af spændingen ved at fange dem. Man kan deltage i det store hellefisk derby, som afholdes hver sommer, hvor der er mulighed for at vinde store pengepræmier. Fiskeri efter laks kommer på en tæt andenplads i popularitet. De fleste mennesker fisker efter laks i sommeren, men hellefiskene er her året rundt og holder entusiasterne godt underholdt. Homers ’Winter King Salmon Turnering’ afholdes hvert år i marts, hvor der er store muligheder for at fange konge- og sølvlaks. Enten kan du spise maden der ovre, ellers kan man sagtens tage det med sig videre, da flere processorer og pakkerier kan forberede din fisk og skaldyr til en sikker rejse hjem/videre.

Fiskeri er ikke bare en sport i Homer, men det er en særdeles sjov måde at tilbringe dagen på, hvor man kan opleve Alaska, nyde tid med familie og venner, samt på naturoplevelser på en hel anden måde.

Hvad skal man se i Alaska?

Som udgangspunkt starter man i Anchorage, Alaska, som er den største by i Alaska. Herfra kan man køre rundt og se Alaska, hvor vi anbefaler steder som SewardFairbanksDenali National Park eller Valdez. Alle stederne findes der uovertruffen natur og oplevelser du aldrig vil glemme, når du først har oplevet dem!

Derudover er vi eksperter på rejser til Canada og resten af USA, så ring eller skriv ind til et uforpligtende tilbud fra USATours.dk!

30872872