Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Jamaica

Jamaica ligger syd for cuba og er den tredjestørste ø i det
caribiske paradis.

Øen blev opdaget af Christopher Colombus og blev af samme grund en spansk koloni, dog erobrede englænderne senere øen. Jamaica er en bjergrig ø med Blue Mountain Peak som det højeste punkt med en højde på over 2200 meter hvilket gør øen til den tredje mest bjergrige ø af de vestindiske øer.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Nyd den Jamaicanske natur

Rejser til Jamaica byder på smukke vandfald, spektakulær natur, brede hvide sandstrande og palmer i massevis. Jamaica huser et væld af forskellige kulturer som tilsammen skaber den caribisk jamaicanske stemning som turister er vilde med. Jamaica huser over 2,7 millioner indbyggere og mange af dem bor i Kingston som er øens hovedstad. Hvad enten du er til mega badehoteller eller hyggelig hoteller i hjertet af Kingston byder reggaens hjemland på kultur og atmosfære for alle pengene.

Oplev øens seværdigheder

Ved nord og vestkysten finder du mange af de tropiske strande, som har gjort det caribiske paradis til et verdensberømt rejsemål. En rejse til Jamaica byder på anderledes attraktioner i form af blandt andet badning i mineralvand ved Mayfield Falls som huser 2 vandfald, 21 naturlige pools og et hav af eksotiske blomster samt et fantastisk dyreliv som kan besøges med hele familien. Vil man have en ægte følelse af at være i junglen er dette stedet du skal være! Vil du se øens spektakulære natur på tæt hånd kan hele familien sadle op på en hesteryk og ride langs strandkanten ved solnedgang.

Ægte Jamaicansk rom

Du kan ikke rejse fra Jamaica uden at smage øens jamaikanske rom, en kraftfuld drik som skal nydes afkølet ved stranden. Lokalfanget fisk med farverigtg tilbehør trækker mange turister til de lokale restauranter, og du kan bestemt glæde dig til en kolonarisk oplevelse du sent vil glemme. Priserne på de lokale fristelser ligger langt under de danske priser og I kan derfor tillade jer at leve godt under jeres rejse til Jamaica. Er du til en multukulturel ø med ægte caribisk stemning en rejse til Jamaica lige hvad du leder efter. USATours.dk vil meget gerne hjælpe dig med at sammensætte din skræddersyet rejser til Jamaica eller et andet caribisk paradis som du bare må opleve.

30872872