Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Key West

“The Keys” er et hav af øer forbundet med broer, som sammen med den smukke udsigt af Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf viser vejen mod USA’s sydligste punkt, Key West.

Den solskinsbelagte by er en absolut nødvendighed at besøge i forbindelse med en tur til Florida takket være dens utrolige antal af solskinstimer, unikke geografiske placering og dens rige amerikanske kulturelle arv, krydret med caribisk stemning.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Historiske monumenter i Key West

Key West er en blanding af idylliske strande og historiske monumenter, som Key West med skinnende solskin kan tilbyde. Det er byen, hvor de kendte forfattere Ernest Hemingway og Tennessee Williams skrev flere af deres storslåede værker, og hvor det endnu er muligt at mindes de to forfatteres bedrifter, bl.a. kan man besøge Ernest Hemmingways hus, som i dag er et museum. Det er byen, der er et farvestrålende eksempel på den kulturelle diversitet i USA, og som i særdeleshed er præget af den nærliggende cubanske indflydelse. Det er ganske enkelt en unik by. Helt afgørende for Key West er det ligeledes, at der på alle måder er noget for enhver. Byen er således mulig at dele op i ”Old Town” og ”New Town”, der hver især tilbyder forskelligheder i stil og attraktioner tilpasset forskellig smag. Derudover er det lige meget hvor i Key West du befinder dig, så er der ikke langt til den nærmeste strand, og disse strande er i absolut verdensklasse.

Oplevelser i Key West

I den gamle by er flere af de velkendte og klassiske turistattraktioner placeret. Deriblandt Mallory Square, som er en plads tæt på de idylliske tilstande af vand og sol, og som er stedet, hvor der hver aften sker en hyldest af den smukke solnedgang. Karneval kan findes på Duval Street, hvor et hav af festlige mennesker kan findes.

Har man imidlertid behov for at finde noget af den mere genkendelige hverdag, er der rig mulighed for det i den nye by, hvor det er muligt at få slappet af med indkøbscentre og parker – velkendte steder i dejlige, eksotiske omgivelser.

 

Det er dermed alt i alt en uforglemmelig oplevelse, som venter i Key West. Blandingen af de fantastiske vejrforhold,den rige kulturelle arv og den lækre caribiske stemning er en kombination, som er ideel til oplevelsen af en fremragende ferier. En anden vigtig ting at notere er, at det ikke kun er i Key West, at det er muligt at opleve. Allerede på vejen kører man forbi John Pennekamp National Park, og det er derfor en hel pakke, som det uforglemmelige Key West omringes af.

Endelig er den historiske betydning ikke at forglemme med steder som Truman Annex, der har fungeret som det hvide hus, samt Fort Zachary Taylor, der er en absolut milepæl i USA’s rige historie. En sejltur på ca. 110 km. vest for Key West finder man Dry Tortugas National Park. Her kan man ikke undgå at blive imponeret over det enorme Fort Jefferson som i sin tid blev opført for at kæmpe imod datidens stigende problem med caribiske pirater.

Få mest ud af din rejse til Key West

En rejse til Key West er oplagt at kombinere med en rundrejse i Florida. Med en rejse til Florida kan man bl.a. opleve MiamiEverglades Nationalpark og Orlando. Derudover byder Florida på et hav af verdens bedste oplevelsesparker, Disney World, Sea World og Dolphin World ligger alle i Florida..

Bestil et tilbud på din rejse til Florida i dag!

30872872