Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Las Vegas

Stedet hvor håndøre kan blive til millioner og hvor du kan få din vildeste drengerøvsferie, Las Vegas.

Hvis du vælger at rejse til Las Vegas, så skal du være forbedret på lidt af hvert, dette er nemlig byen der aldrig sover og de blinkende neon lamper holder byen oplyst på alle tider af døgnet.

Oplevelser i området

Læs om Californien på bloggen:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Meget mere end spil og fester

Rejser til Las Vegas er for rigtig mange en livslang drengedrøm og hvis du ikke spenderer for meget tid ved spillebordene, så behøver det faktisk slet ikke være en dyr drøm. Hos USATours.dk har vi et kæmpe netværk af hoteller i USA, vi ved hvor du får mest for pengene og hvor der er fedest at bo. Samtidig er Las Vegas faktisk et rigtig billigt sted et være på ferie. Den store konkurrence fra de mange hoteller og restauranter gør, at man nemt kan få et lækkert måltid mad for under 50 kr.

Hovedgaden The Strip

Når du er her skal du selvfølgelig opleve Las Vegas Boulevard, bedre kendt som ”The Strip”. Denne gade er formentlig en af verdens mest berømte gader og ikke uden grund. Denne gade er helt fantastisk og du kan komme hele verden rundt på en enkelt gå tur. Du kan se Eiffeltårnet, Pyramider og New Yorks skylines. Hvis du virkelig vil have det bedste ud af ”The Strip”, så vent til mørket falder på, på det tidspunkt er gaden virkelig fantastisk. Kontakt os for at få hjælp til at skræddersy din rejseplan.

Las Vegas for hele familien

MEN, Las Vegas er også meget mere end spilleborde og neonlys. Når man rejser til Las Vegas er der nogle ting man ikke må gå glip af. Grand Canyon er et syn som ikke fås større noget andet sted i verden og hvis du er i Las Vegas, må du ikke gå glip af dette. Lej en bil og brug dagen på at køre ud til Grand Canyon, det kan klart anbefales. Din rejse kan også ende med at blive en god handel, hvis du vælger at bruge en hel dag på at gå på tilbudsjagt i et af de mange outlet centre. Nogle af disse centre er så store at du ikke skal regne med at se det hele på en dag. Her kan du få alt og ofte til omkring 20-30 % af hvad det koster i Danmark. Lige meget hvad du vil opleve i Las Vegas, så lad USATours.dk arrangere din rejse og få mest ud af din ferie. Vi kan stå for alt, hotel booking, flybilletter og billeje, og det er til markedets bedste priser, prøv os af! Du kan også kombinere en rejse til Californien med nogle dage i Las Vegas.

 

30872872