Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Los Angeles

Los Angeles. The City of Angels. The Entertainment Capital of the World. La-La Land. LA. Det er svært at beskrive Los Angeles uden at tage kælenavnene med, da de beskriver byen bedre end noget andet. Los Angeles er nemlig ikke én ting, men en samling af alt det bedste USA har at byde på og en ting er sikkert, med en rejse til Los Angeles, så kommer du ikke til at kede dig.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Rige, kendte og berømte i Los Angeles

Med knap 4 millioner indbyggere i centrum, er Los Angeles USA’s næststørste by beliggende i delstaten Californien. En tur til USA kan sagtens foregå i Los Angeles alene, da der er utroligt mange forskellige, interessante bydele, seværdigheder og meget andet. Kælenavnet ”The Entertainment Capital of the World” kommer af, at hver sjette person i Los Angeles arbejder i den kreative industri – det vil sige, at de laver film, musik, er skuespillere, danser eller lignende. Navnet Los Angeles kommer fra det navn spanske nybyggere gav byen, da den blev grundlagt. I dag er byen stadigt præget meget af spansk kultur, og der er store kvarterer rundt omkring i byen, hvor der primært bor folk, hvis modersmål er spansk.

Hollywood

Hollywood er basalt set “bare” et distrikt i den nordvestlige del af Los Angeles. Dog var Hollywood stedet, hvor rigtigt mange filmstudier blev grundlagt, og på grund af sin massive indflydelse på al filmkunst i USA bruges Hollywood i dag frit som et samlet ord for hele den amerikanske filmindustri. Hvis du bare er en lille smule glad for film, kan du ikke ignorere Hollywood på en tur til Los Angeles. Her kan du se de originale filmstudier, utallige museer og rundvisninger, der ærer filmkunsten i USA, Kodak Teateret hvor Oscar-uddelingerne hvert år finder sted og mange andre ting. Det er, selvfølgelig, også i Hollywood, at du finder den verdensberømte bakke med de kæmpestore hvide Hollywood-bogstaver, der efterhånden har fået en ikonisk status. Tager du til Hollywood kan du komme helt tæt på disse bogstaver – faktisk kan du komme op at sidde på dem.

Universal Studios

En af de ting, der for alvor er værd at se på din rejse til Los Angeles, er Universal Studios. Universal Studios er et af de seks store filmselskaber i USA, som blev skabt af en tysk jøde ved navn Carl Laemmle i 1912. Derved er Universal Studios et vaskeægte eksempel på den amerikanske drøm i praksis. Gør dig klar til den ultimative Hollywood-film optagelse! Gå bag kulisserne på den verdensberømte Studio Tour for at udforske reelle filmkulisser, hvor Hollywood-film er lavet. Plus, hold godt fast for Studio Tours helt nye, store finale, Fast & Furious – Supercharged.

Herefter bliver du frontalt mødt af action i hjertebankende forlystelser, shows og attraktioner – herunder Grusomme mig/Minion Mayhem og TRANSFORMERS: The Ride-3D – der sætter dig ind i nogle af verdens mest populære tv-shows og film. Afslut din dag med den energi og spænding af Universal CityWalk, hvor alt er altid uventet. Alt dette og meget mere. Kun ved Universal Studios Hollywood, The Entertainment Capital of LA

Beverly Hills – Rodeo Drive!

Rodeo Drive er stedet, hvor du kan udøve den ultimative vinduesshopping. Rodeo Drive er et helt distrikt viet til butikker, og faktisk kan man finde hele 3 ’blokke’ med butikker op og ned ad gaden. På Rodeo Drive finder du nogle af verdens mest ikoniske butikker som ”Ralph Lauren”, ”Giorgio Armani” og ”Yves Saint-Laurent”. Med en enkelt sætning kan man ganske effektivt forklare, hvad Rodeo Drive er for en størrelse: Der er ingen priser i butikkerne på Rodeo Drive. Hvis du shopper i Rodeo Drive, er priserne ikke noget, du bekymrer dig om. Med mindre du har adskillige tusinde kroner, der brænder i din lomme, må du nøjes med at vindueshoppe på Rodeo Drive, men det kan også sagtens være en oplevelse i sig selv. Rodeo Drive lader dig nyde de riges rigdom bare for et øjeblik.

30872872