Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Mexico City

Mexico City er ikke blot kendt som hovedstaden i Mexico, men samtidig også kendt som en pulserende og ekstremt imponerende storby.

En fantastik by, hvor mulighederne for oplevelser er uendelig lang. Lad USATours.dk sammensætte en rejse til Mexico City, hvor vi sikre at du får så meget ud af dit besøg, som overhovedet muligt.

Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Lækre restauranter og flotte seværdigheder

Ikke nok med at have en fremragende madkultur og utallige restauranter i topklasse, er mange af seværdighederne i og omkring Mexico City på UNESCO’s verdensarvs liste. Disse tæller bl.a. Teotihuacan, som ligger 40 kilometer ude fra Mexico City.

Inde i Mexico City vil du finde byens store plads, Zocalo, som også er kendt som ”Plaza de la Constitucíon”. Denne er Mexico Citys rådhusplads, og et uundgåeligt besøg på rejsen i Mexico City. Her finder du nogle af byens bedste restauranter, markeder og en super god stemning hos både lokale som turister.

Hvis du er interesseret i kultur og seværdigheder, anbefaler USATours.dk, at se på enten Chichen Itza eller de mange flotte maya ruiner i Tulum.

Tyrefægtning og Temple Mayor – oplev aztekernes rige

En af de mest anbefalede seværdigheder at opleve i byen, er Templo Mayor. Templet viser et klart billeder af hvordan det foregik i azteker tiden, og templet er da også kendt for at vise den bedste illustration af aztekernes rige i verden. Så interesserer du dig for Maya historie, så er templet et must-see!

Hos USATours.dk nyder vi at anbefale seværdigheder som ingen andre tilbyder, og derfor vil i kunne opleve Mexico City fra byens bedste sider. En af vores bedste anbefalinger mens du rejser i Mexico City, er tyrefægtning. Plaza Mexico er navnet på verdens største tyrefægtningsarena. Denne ligger midt i Mexico City og kan husere 40.000 mennesker. Billetterne er billigt og det er bestemt det hele værd. De lokale valfarter til arenaen til hvert event, hvilket giver dig et indtryk af, hvor vigtig sådanne events er for mexicanerne. Det er næsten ligesom amerikanerne til en football kamp.

Hvis du ikke er til svulmende storbyer, som der er evigt gang i, mener USATours, at Yucatan halvøen kunne være en god ide. Her finder du det Caribiske Havs charme og varme, samtidig med flotte omgivelser og kultur. Især paradiset Cancun må siges at være et besøg værd.

30872872