Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Mexico

Hvad end du søger fantastiske strande, vidunderlig mad eller magiske kultur- og naturoplevelser, så er Mexico det helt rigtige valg af destination. Vores Mexico-specialister hos USATours.dk har efter utallige besøg opbygget en stor kærlighed og viden om Mexico, og derfor kan vi skabe en uforglemmelig rejse for netop dig og dine kompagnoner!

  Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Paradis på Yucatan-halvøen

Strandene på Yucatan-halvøen er nogle af verdens absolut bedste, hvilket hele Riviera Maya og især Cancun og Playa Del Carmen er et levende bevis på. Det turkisblå vand og de svajende palmer er ikke til at modstå, så er man til strand, gode restauranter, godt vejr og venlige mennesker, så er Cancun og Playa Del Carmen med sikkerhed noget for dig. Når man befinder sig i Mexico må man forvente noget specielt, og det byder Yucatan på. To utopiske paradisøer venter på dig. Kun en kort bådtur fra Cancun og Playa Del Carmen ligger Isla Mujeres og Cozumel.

Tag et ophold på en af Isla Mujeres’ charmerende hoteller med det caribiske hav ved tæerne, eller tag en snorklingtur på Cozumel, hvor du finder verdens 2. største koralrev. Det er en uforglemmelig oplevelse, hvor du får muligheden for at se store rokker og havskildpadder. Fra Isla Mujeres kan man fra Maj til September svømme med verdens største ”fisk” – Hvalhajen. Det er en oplevelse man bestemt ikke må snyde sig selv for. Yucatan-halvøen er en fryd for øjet til vands, til lands og i luften. Lige fra jeres indflyvning over det caribiske hav til i står og kigger på et af verdens nye 7 vidundere ved Chichen Itza vil det stå klart, at dette sted er helt unikt. En tur til den lækre Yucatan-halvø kan nemt indgå i en rejse til USA. Kontakt os idag og hør om mulighederne. Læs mere om Yucatan-halvøen her »

Kultur og flotte ruiner i Tulum

Er du til spændende kultur og har du en drøm om at se maya-ruiner? Så finder du også dette på Yucatan-halvøen. Lidt syd for populære Cancun, finder du ruinernes hjemby, Tulum. I Tulum finder du både mennesker som dedikerer deres liv til maya-kulturen, store og unikke ruiner som syder af imponerende historie og Playa Paraiso, som er kendt som en af verdens bedste strande – for enden af ruin-området. Men Yucatan-halvøen byder ikke kun på tropiske paradisstrande og maya-kultur. Halvøen byder også på store koloniale byer, som oser af charme og historie. Byen Merida er beliggende ikke langt fra den mexicanske golf på Vestyucatan, og byder på arkitektur i alle slags farver, sympatiske lokale mexicanere og fantastisk madkultur. Merida kan nemt kombineres med en tur til Chichen Itza eller byer ud til den Mexicanske golf. Læs mere om Tulum her »

Oplevelsesparker i særklasse i Cancun

Trænger du til anderledes forlystelsesparker og action i højsædet? Så er du ligeså kommet til det rette sted. I de senere år er fantastiske oplevelsesparker opstået i området af Nordøst Yucatan. Parkerne Xplor, Xel-Ha og Xcaret er de mest kendte af slagsen, og byder på alt fra svømning med delfiner, til zip-lines og svømning i underjordiske vandhuller. Hos USATOURS kan vi skræddersy lige præcis den rejse i ønsker jer. Vi er her for at give jer lige så gode oplevelser, som vi selv har haft. Du kan flyve til Cancun fra mange steder i Europa, men lige så vigtigt er det at nævne, at man kan flyve direkte til paradis fra byer som New York, Atlanta og Miami til en super god pris. Så vil du kombinere fantastiske USA med ubeskrivelige Mexico, så har du de bedste forudsætninger med USATOURS.dk. Læs mere om Cancun her »

Den pulserende storby – Mexico City

Mexico byder ikke kun på spektakulære Yucatan. Elsker du pulserende storbyer med fantastiske shopping muligheder, store og prægtige hoteller samt de lokales favorit søndagsbeskæftigelse tyrefægtning? Så vil vi anbefale dig, at tage til Mexico City. Vi her hos USATOURS.dk er helt vilde med storbyen, som samtidig er hovedstaden i landet. Du kan bo på fantastiske hoteller til næsten ingen penge, tilegne dig gastronomiske oplevelser i verdensklasse og nyde synet af de mange vidunderlige seværdigheder, som Mexico City har at byde på. Snyd ikke dig selv for en tur til denne fantastiske storby. Du kan flyve fra alverdens storbyer i Europa og i USA til denne smukke hovedstad, og det er bestemt pengene værd! Læs mere om Mexico City her »

Puerto Vallarta – stillehavskyst med fantastiske strande

Mexico har selvfølgelig ikke kun kysten mod det caribiske hav og den mexicanske golf. På stillehavskysten finder du 3 uimodståelige perler. Byerne Cabo San Lucas, Acapulco og Puerto Vallarta er kystbyer, man bare skal opleves. Hos USATOURS kender vi alt fra de store og kendte seværdigheder til de små og unikke hemmeligheder, som disse byer byder på, og vi lover dig en anderledes og unik oplevelse, hvis vi får lov at skræddersy et tilbud til jer, lige som i vil have det. Puerto Vallarta tilbyder lækre strande, en fantastisk stemning og en super beliggenhed. Der er massevis af udendørsaktiviteter, og byen er desuden berygtet for at have en af verdens bedste zip-lines. En oplevelse for hele familien! Byen er desuden kendt for at husere TV3’s gigantsucces – Paradise Hotel. Hos USATOURS kan vi hjælpe dig med at arrangere direkte fly fra bl.a. Dallas, Los Angeles og San Francisco til Mexicos vestkyst by, Puerto Vallarta. Læs mere om Puerto Vallarta her »

Caribien – Paradis uden sammenligning

Både Cancun og Tulum har strand ud til det Caribiske Hav, og hvis man kan lide det, skal man endelig læse videre. Hos USATOURS.dk arrangere vi nemlig også ferie til luksusøerne, som ligger i ø-paradiset Caribien. Den ultimative bade- sol- og afslapningsferie, kan opleves på Caribiens øer. Den velkendte ø, Bahamas findes der utallige koralrev og uberørte stande, som er en utrolig oplevelse at være vidne til. Derudover er solen altid fremme og temperaturen kommer aldrig under 20 grader.

Udover Bahamas, findes der et utal af luksusøer som man kan besøge, blandt andet Den Dominikanske Republik og Jamaica. i Den Dominikanske Republik finder man både azurblåt hav, såvel som flotte dale, skove og bjerge. På Jamaica finder du store flotte vandfald og yderst spektakulær natur, såsom eksotiske blomster og stor variation af dyreliv.Til sidst skal de Danskvestindiske Øer nævnes, som jo er helt specielle. Et sandt paradis med masse muligheder for eventyrlige oplevelser.

30872872