Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Miami

Miami er en af USA’s største byer, og har igennem spændende kultur også udviklet sig til at være en af verdens mest populære byer.

Dette skyldes byens evigt skinnende sol, de mange flotte strande, den unikke storbyatmosfære på trods af kystplaceringen og mange andre ting – Miami er noget af det bedste, USA har at tilbyde, her kan man kombinere storbyferie med sol og strand.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

“Den magiske by”

Miami er den største by i staten Florida, som ligger i det sydøstlige hjørne af USA. Der bor lidt over 2.5 millioner mennesker i byen og forstæder, hvilket gør kystbyen til den niendestørste by i hele USA. I 2008 blev Miami tilmed kåret til ”USA’s reneste by” grundet byens indsats for at plante nye træer, genbruge plastic og sænke CO2 udslippet. Miamis kælenavn er ”Den magiske by”, som refererer til, at byen har en meget høj befolkningsvækst. Miami ligger lige over det tropiske klimabælte, men nyder stadigt godt af ekstremt godt vejr hele året rundt. Der falder aldrig sne i Miami, og du skal være ualmindeligt uheldig for at se mere regn end sporadiske, små regnfald hist og her. Tilnavnet som ”The Magic City”, for byens store vækst, er ikke helt ufortjent. Siden starten af dette årtusinde er der blevet rejst over 50 skyskrabere, som er defineret ved en højde på 122 meter eller mere, i Miami. Hvis du vælger at bo på ”Four Seasons Hotel & Tower”, byens højeste bygning, kan du nyde udsigten fra hele 240 meters højde!

Strande i verdensklasse

Rejser til Miami er meget kendt for deres fantastiske strande. Mange forbinder USA med store, neon belyste byer, men det indtryk har Miami været med til at ændre. Over hele Miamis kystlinje finder man hvide strande, palmer, beachvolley og brune skønheder som fra en anden TV-serie. Faktisk var det en TV-serie, Miami Vice, der i 1980’erne blev sendt over hele verdens TV-skærme, der for alvor var med til at sælge byen til hele verden.

Gode muligheder for god shopping!

Miami har, grundet statussen som en af verdens mest populære byer, fantastiske shopping muligheder at tilbyde til de besøgende turister. Der findes hele kvarterer, som er butik ind og butik ud. Det er især muligt at finde mange spanske og cubanske butikker. Miami har en relativ høj andel af spanske og cubanske beboere.  Florida, ligger ganske tæt på Cubas kyst, hvilket mange cubanere udnyttede, da de flygtede fra Castro i 1980’erne. Derudover har det altid været et sted, hvor de fleste spanske tilflyttere bosatte sig. Mange af de cubanske og spanske tilflyttere opholder sig i kvarteret Little Havana, som afgjort er et besøg værd med de mange restauranter, cafeer og butikker, der plejer det cubanske køkken og image.

Fest og farver i Miami!

Er du til fest og farver kan du tilbringe en aften i bydelen Coconut Grove. I de glade 1980’ere, og mens Miami Vice serien blev optaget, var dette kvarter det eneste rigtige sted, hvis man ville feste. I dag er kvarteret lidt mere moderat, og har udviklet sig til et hip kvarter med et stort udvalg af cafeer, restauranter og tiltalende udstillinger rundt omkring.

Sport i Miami!

Hvis du er glad for sport, især amerikansk sport, kan det være en rigtigt god idé at tage til Miami, byen har nemlig hold i de fleste højeste sportsligaer, og et trofast publikum blandt de 2.5 millioner beboere, der støtter deres hold i tykt og tyndt. Overalt i Miami finder du mange forskellige stadions, og besøger du Miami i alt andet end vintersæsonen, har du rigtig gode muligheder for at tage ind til en sportsbegivenhed. Hvis du er vild med amerikansk football, er Miami Dolphins et af ligaens bedste hold. Hockeyholdet Florida Panthers hører også hjemme i byen. Miami Heat er et af de bedste basketballhold i USA, og Florida Marlins, som spiller baseball, har også deres stadion i Miami. Til sidst spiller Miami FC almindelig, europæisk fodbold på Tropical Park Stadium – om end, det er ikke noget tophold, og fodbold er ikke på højde med basketball og baseball i USA.

Så hvis du kunne tænkte dig at besøge byen hvor film som 2 fast 2 furious, Bad Boys 1 & 2, James Bond: Goldfinger, James Bond: Casino Royale og James Bond: Thunderball, så vil en rejse til Miami til hver en tid være klar til at byde dig velkommen med fantastisk udsigt, udsøgte strande og et lavt prisniveau uden for højsæsonen fra december-marts.

Det er meget nærliggende at kombinere en rejse til Miami med en rundrejse i Florida. På en rundrejse i Florida kan du bl.a. opleve det fantastiske Key West, det caribiske paradis i USA. Derudover kan du besøge Napels og Nationalparken Everglades. USATours.dk har specialiseret sig i at lave skræddersyet rejser til USA. Det er også i Florida du kan opleve den amerikanske hovedstad for forlystelsesparker, nemlig Orlando. I denne ene by finder du bl.a. Disney World, Sea World og verdens største vandland Wet’n’Wild. Fra Miami er det nemt at tage en tur til Mexico, hvor man kan opleve alt fra Maya templer til spændende byer og lækre badestrande. Fra Miami er der mange afgange til bl.a. Yucatan-halvøen.

 

30872872