Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Midtvesten

USA byder på et hav af spændende oplevelser, også steder som mange måske ikke har hørt så meget om. Landet er fyldt med interessante byer og køreture, som med garanti vil overstige dine forventninger. Der findes blandt andet den verdenskendte roadtrip ”Route 66”, hvor man kommer på sin livs rejse tværs gennem USA, og de mange spændende byer undervejs. I det centrale USA støder man på mange spændende byer, herunder Chicago. Det er en ofte undervurderet storby, hvor man ellers kan blive underholdt med god musik, arkitektur, museer og massere af kulturelle indslag. I det øvrige USA findes der mange spændende rejsemål, og vi har listet nogle af dem her.

 

Eksempel på gode rejsetyper:

Læs mere om kunders udtalelser:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Chicago

Chicago er faktisk den 3. største by i hele USA med et indbyggertal på over 3 millioner. Det er endnu en af USA’s rusende storbyer, hvor byen er i førersædet inden for økonomi, transport og kultur i midtvesten. Tilbage i 1870’erne opstod en stor brand i Chicago, hvilket medførte at store renovationer og genopbygning måtte ske. Dette medførte at arkitekter benyttede muligheden til at løse flere af byens strukturelle problemer – og Chicago er i dag fyldt med arkitektur som har haft indflydelse mange andre steder i verden. Verdens første skyskraber blev bygget i Chicago som følge af branden og den stod færdig i 1885. Byen byder desuden på et fantastisk natteliv med jazz og blues til langt ud på natten, samt et utal af museer som kan besøges på ens besøg i Chicago!

Læs mere om Chicago her »

Denver

Den amerikanske by ligger meget centralt placeret i USA, og klimaet er svinger meget afhængig af årstiderne. Det er en af de mest charmerende byer i USA, hvor man finder over 80 forskelligere kvarterer med sammenlagt over 200 parker i selve byen. Jo tættere på centrum man kommer, desto ældre og mere rustikke bliver bygningerne og omgivelserne. Byen har en af USA’s største lufthavne som ligger cirka 40 kilometer derfra. Derudover kan man se den gudesmukke bjergkæde Rocky Mountains derfra, da det kun ligger 30 kilometer fra byen. USATOURS.dk anbefaler en tur til Rocky Mountains National Park, hvis rejsemålet er Denver, Colorado!

Læs mere om Denver her »

Route 66

Du har med garanti hørt om Route 66 og det er uden tvivl den mest berømte hovedvej, som kører gennem USA. Der er lavet adskillige film, som er baseret på deres livs rejse tværs gennem USA over Route 66. Route 66 starter i Chicago i det nordøstlige USA, hvorefter den slutter helt ovre på den sydlige del af vestkysten i Los Angeles. Vejen bliver også kaldt ”The Mother Road” som refererer til at Route 66 har være med til at danne meget af USA’s kørsel kultur, som man kan stifte bekendtskab med i dag. Route 66 kan med fordel køres på hhv. motorcykel, bil eller autocamper og det er også set før at man har cyklet ruten. En fantastisk tur, som giver et indblik i tidligere amerikansk kultur!

Læs mere om Route 66 her »

30872872