Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Naples

Naples er placeret ud til den mexicanske golf i den vestlige del af Florida. Den lille hyggelige by rummer ikke andet end godt 20.000 indbyggere, men dette tal vokser eksponentielt om sommeren, når turismen for alvor gør sin indtræden. Navnet Naples, som kan oversættes til Napoli, stammer fra 1880’erne. På grund af geografiske forhold blev stedet sammenlignet med den italienske halvø, Napoli.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Altid lækkert vejr i Naples

Er du hverken til natur eller kultur så fortvivl ej, for Naples er desuden et paradis uden lige, hvad angår klima, strande og parker. Klimaet i Naples er tropisk grundet dets sydlige placering. Det betyder, at der i sommerperioden i gennemsnit varieres mellem 22 og 32 grader i gennemsnit, hvilket må antages at være en passende temperatur. Da Naples rummer så meget kyst, har de lagt fokus på strandene, der i det varme land tiltrækker mange turister. Specielt i ferieområdet Paradise Coast, befinder der sig et hav af prominente strande.

Golf i Naples

Føler man ikke for at dase den på stranden, er der også mere end rig mulighed for at folde sig aktivt ud. Naples kaldes for ”Golf Capital of the World” – og med rette. Der befinder sig et hav af golfbaner i byen, og der afholdes hvert år 80 mesterskaber. Byen skulle have flere golfhuller per indbygger end noget andet sted, og banerne er tilmed af højeste kvalitet. Hvis man drømmer om en golfrejse i USA er  Naples den oplagte destination. Få inspiration til din Naples rejse i Mikkel og Trines blog om Florida.

Nationalparker og lækre strande

Økonomien i Naples er baseret på turisme. Everglades National Park, der i al almindelighed betragtes som værende paradiset for alligatorer og andre meget eksotiske dyrearter befinder sig i området. Nationalparken tiltrækker mange naturinteresserede, hvilket i sig selv er forståeligt nok, eftersom parken uden tvivl er et besøg værd. Foruden Everglades baserer Naples også sin økonomi på Marco Island, som er en ø beliggende i den Mexicanske Gold. Øen/byen er den vigtigste for Naples, da den udgør i omegnen af to tredjedele af hele befolkningen og rummer en speciel lokalkultur. Folk besøger ofte øen af to grunde. 1) Fordi øens klima er fantastisk, og strandene dertil er noget af det bedste, man kan finde. 2) Fordi en stor andel af befolkningen har været eller vil blive kendte personer. Øen har en tendens til at fostre markante personligheder som fx kongresmedlemmer, sportsfolk, skuespillere, musikere, talkshow-værter og mange flere.

 

Kulturelle oplevelser i Naples

Som beskrevet i tidligere afsnit, så rummer Naples et naturligt paradis i form af Everglades National Park. Med andre ord, er du vild med natur, så er Naples det rette sted for dig. Er du omvendt mere til det kulturelle og ser en fornøjelse i at opleve den lokale kultur, så kan du enten besøge Marco Island eller eksempelvis Philharmoic Orchestra, Teater Zone Equity Theatre Company, Center for the Arts eller andre kunstneriske og musikalske seværdigheder, hvor du kulturelt hurtigt bliver beriget. Kort sagt er Naples for alle. Den naturinteresserede, kulturelle, sportslige eller charterentusiasten kan alle finde sig til rette. Naples er også en oplagt destination at besøge når man rejser til Florida.

30872872