Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til New England

New England er betegnelsen for det mest nordlige USA overhovedet.

En samling af seks stater danner grundlag for New England: Connecticut, Maine, Rhode Island, Vermont, New Hampshire og Massachusetts. New England var i starten af 1600-tallet den første engelske koloni i Nordamerika. Sejleren og soldaten John Smith var en af de mere prominente skikkelser indenfor denne kolonisering, og det var da også ham, der navngav kolonien ”New England”. Et navn, der nogle årtier senere blev officielt godkendt af den daværende konge og har hængt fast lige siden.

 

Oplevelser i området:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

New England, den gamle Engelske koloni

Hvis du rejser til New England, vil du opdage, at regionen især skiller sig ud på et område: Der er rigtigt mange irere og englændere! Hele 21.1 % af indbyggerne her er enten irere eller efterkommere af samme. Det tilsvarende tal for englændere er 13.7 %. Det er de højeste procenter i hele USA – man kan tydeligt se, at dette var den første engelske koloni ‘up north’.

Boston

Den største by i New England er Boston. Hvis din rejse går til New England, er det sandsynligvis en af Bostons lufthavne, du ankommer til. Boston ligger i staten med det mundrette navn Massachusetts, og er også hovedstad i samme stat. De fleste anser desuden Boston for at være New Englands hovedstad, hvis man kan tale om sådan en. Boston er kendt som omdrejningspunkt for medicinudvikling og videre uddannelse i USA. Men Boston er meget mere end dette: En stor og flot by, hvor parker og søer midt i byen er med til at skabe en flot kontrast til storbyliv og fabrikker. Boston har masser af sportshold i de bedste amerikanske rækker, og er værested for nogle af USA’s mest respekterede aviser. Der er meget at komme efter i Boston, hvis du rejser til New England.

Masser at opleve i New England

New England er kendt for at være en af de mere romantiske og naturlige steder i USA. Der er ikke særlig mange store industrielle byer, men til gengæld er der stadigt landbrug og mange åbne naturområder. Du kan finde et væld af flotte strande i New England, tage ud på havet og se hvaler – og du kan tilmed snowboarde eller stå på ski om vinteren, som et af de eneste steder i USA. New England ligger helt i toppen af USA, hvilket giver nogle specielle klimaforhold. Der er ikke altid varmt, og det kan regne en gang imellem i modsætning til sydlige byer som Miami og Los Angeles. Til gengæld får man unik natur og andre oplevelser, man ikke bør snyde sig selv for!.

New York

Med en rejse til New England kan du også opleve New York. New York er ikke en del af New England, men storbyen ligger lige syd for. Det er faktisk en tur, der kan tages på nogle timer i bil – og hvis du ikke gider dette, er der mange flyruter, der kan gøre det meget hurtigere. Mange af dem, der rejser til New England, bruger også en dag eller to i New York. USATours.dk kan planlægge din rejse, både så du kan komme til New York, eller blive i New England – det er op til dig selv.

Lad USATours.dk arrangere din rejse.

Rejser til New England er blevet mere og mere populære de seneste år. Traditionelt set er danskere rejst til Las Vegas, New YorkTexas og lignende, men nu er der efterhånden også tid til at besøge resten af Amerika. Mange anser en New England rejse som værende en rejse til det mere ægte USA i højere grad end en tur til neon-belyste storbyer er. Og når alt er sagt og gjort, kan man med en tur til New England både opleve landbrug, strande og parkarealer og kæmpe storbyer i form af New York syd for grænsen og Boston i Massachusetts. Der er meget at komme efter med en rejse til New England.

30872872