Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Smukke New England

New England er noget helt specielt. Det var her de første engelske nybyggere oprindeligt slog sig ned, hvilket man tydeligt mærker, når man bevæger sig rundt i de smukke landskaber og mange hyggelige byer, der findes i New England. Staterne Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont danner ramme om New England, der er beliggende i det nordøstlige USA. Hovedbyen Boston omtales af mange som New Yorks lillebror, men byen har sit helt eget særpræg, og kan sagtens stå for sig selv som storby – og endda en meget pæn en af slagsen. Boston bliver også omtalt som universitetsbyen, og er kendt for sine mange universiteter, blandt andet Harvard University. Boston er også kendt for sit årlige marathon, der er det ældste, årlige marathon i verden.

 

En tur til New England kan sagtens stå alene som destination på en USA-tur, da der er rigeligt med smuk natur og fantastiske byer at opleve, men den kan også med fordel kombineres med nogle dage i fantastiske New York, som ligger relativt tæt på, eller med nogle dage Washington D.C. Eller man kan vælge at tage et smut til et af landets største og smukkeste naturfænomener, Niagara Falls, der også ligger i fin kørselsafstand.

 

Fra prisen gælder ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Dag 1 – 4 New York

I flyver fra København til New York og har de første tre overnatninger i New York – ‘The Big Apple’. Her er oplevelser i ét væk, så sørg for at udnyt tiden til fulde – især hvis det er jeres første besøg med ‘verdens hovedstad.’

 

Her er oplevelser for alle størrelser og ikke mindst for alle størrelser pengepunge. Hvis det er jeres første møde med New York, så brug eksempelvis en dag på at være rigtig ’turistagtig’ og se New Yorks mange ’must sees’, bl.a. Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park, Brooklyn Bridge og 9/11 Memorial. De fleste af tingene kan gøres både nemme og billige, men de fleste kan også gøres dyrere og længere, alt efter hvad man ønsker at bruge penge og tid på. New Yorks skyline skal også næsten opleves fra vandet, da den virkelig er smuk fra søsiden. Tag eventuelt en tur med Staten Island færgen og oplev det smukke view af Manhattan – turen er desuden gratis, og man sejler forbi Frihedsgudinden på samme tur.

“Get lost”! En anden rigtig god måde at opleve New York på er ved at “fare vild”. Bare gå rundt i gaderne og se, hvor man ender henne og hvad, der er at opleve dér. New Yorks gader er, grundet byens opbygning nemme at finde rundt i, da alle ligger parallelt med hinanden og er opbygget med numre som “5th Avenue” etc., så du farer aldrig rigtig vild. New York byder på noget for enhver smag, alder, størrelse, pengepung og idé, og de tre dage i byen skal udnyttes til fulde. En anden god måde at opleve New York på, er ved at tage en hop-on-hop-off bus, hvor man ser byen på en rigtig god måde og danner sig et godt overblik over, hvordan byen er. Her bør man også tage en aftentur med bussen, hvor man blandt andet kører over Brooklyn Bridge og ser Manhattan skyline med lys og aftenhimmel – rigtig smukt.

Sørg også for at besøge de forskellige områder af byen for at opleve forskellene. Besøg eksempelvis Harlem, SoHo, Meatpacking District og Chinatown, og gå en tur på Upper East side for at se de store, mondæne lejligheder. Byen har om ikke andet noget for enhver smag – virkelig.

Dag 4 – 6 Boston

(348 km/216 miles – 4 timers kørsel)

Fra New York skal I videre til Boston, der bliver omtalt som New Yorks lillebror – eller universitetsbyen. Bosten er måske den mest kendte storby i New England området, og byen er kendt for sine mange universiteter, herunder Harvard University, der nok er det mest kendte og også USA’s ældste, hvor blandt andet H.K.H. Kronprinsen og John F. Kennedy har studeret. Oplev de mange unikke universiteter og de smukke bygninger, der findes i Boston.

Brug også en halv dag på hvalsafari ud fra Bostons kyst. Få en hyggelig dag på det solrige dæk og nyd den smukke udsigt over kysten på vej ud på havet, hvor I blandt andet kan komme helt tæt på pukkelhvaler og grindehvaler. Tag også et smut forbi New England Aquarium efter sejlturen og lær endnu mere om havet omkring Boston.

John F. Kennedy kom også fra Boston og døde i en alt for tidlig alder. I dag er der opstillet et museum dedikeret til ham. Besøg museet, der hedder ‘John F. Kenney Presidential Museum and Library’, hvor der blandt andet er billeder, film og objekter fra hans tidligere hjem. Helt klart et besøg værd.

Boston er på mange måder unik og er en af de mest veludviklede byer i hele verden. I 1635 var det den første by med en offentlig skole og i 1897 udviklede de et undergrunds tog – som vi i dag kender som metro. Det koncept kopierede New York mere eller mindre nogle år senere. Brug en dag på at gå rundt i Boston på egen hånd og “get lost” ligesom i New York. Det er en unik måde at opleve byen og de mange kontraster, der er i byen på. Midt i storbyen mellem skyskrabere findes den grønne oase Boston Common, en livlig park med kunst, blomstermarker og søer. Et stenkast fra parken ligger den berømte tv-bar “Sams Bar” – i hvert fald selve indgangen, som man kunne se i starten af hvert afsnit af serien – som med fordel også kan ses, mens man er i det område af byen.

Dag 6 – 7 Green Mountain

(312 km/194 miles – 3:30 timers kørsel)

Næste stop er en enkelt overnatning i Green Mountain, som er en populær og smuk turistattraktion beliggende i Vermont. Vejen ind til Green Mountains er bestemt heller ikke kedelig. Læg ud med at køre forbi hekse-byen, Salem, en halv time nord for Boston. Byen var i 1692-93 hjemsted for en større hekseforfølgelse, og det kan I blandt andet høre historien om ved Salem Witch Museum.

Kør herefter videre til “America’s oldest seaport“, Gloucester, som ligger en kort køretur fra Salem. Her kan I tage et kig på Fisherman’s Memorial Statue og Fishermen’s Wives Memorial, som er to smukke statuer opført for at hylde de 10.000 sømænd, som gennem tiden mistede livet på havet. Et sidste stop inden Green Mountains, kan være Shaker-byen, Canterbury, hvor I kan opleve Shakerene, der ligesom Amish-folket lever i sin egen verden.

Kør herefter det sidste stykke gennem den ægte New England natur under de klassiske, overdækkede broer. Fremme i Green Mountains er der mulighed for at tage en tur rundt i den smukke natur på hesteryg, eller man kan slå et smut forbi Smugglers’ Notch State Park, som byder på gode vandre- og cykelstier, der alle er af varierende længde og sværhedsgrader, så der er lidt for enhver smag og niveau. Hvis ikke man er til deciderede vandreture, så er det en god idé blot at gå rundt – eller cykle, hvis man har mod på det.

Dag 7 – 8 Finger Lakes

(395 km/245 miles – 4:20 timers kørsel)

Naturskønne og unikke Finger Lakes er jeres næste destination på vejen. Finger Lakes er en gruppe af 11 lange, smalle søer, der udgør området af samme navn i den centrale del af staten New York. Navnet kommer af, at man tidligere synes, de aflange søer fra luften ligner en hånd med fingre. Her bør I nyde omgivelserne og den smukke natur og eksempelvis prøve en sejltur på en af kanalenerne, som foregår med en hestetrukken båd – akkurat som man gjorde for 150 år siden. Finger Lakes er en spændende, anderledes og unik oplevelse, der klart bør prøves.

Dag 8 – 11 Niagara Falls

(216 km/134 miles – 2:15 timers kørsel)

To overnatning skal I have ved Niagara Falls, som er et af de mest velkendte naturfænomener i verden, på højde med Grand Canyon og pyramiderne – og som også et af de mest kendte i verden. Det er tre vandfald, der ligger på grænsen mellem USA og Canada, og det er et sted, der skal besøges mindst en gang i livet. Her strømmer 2.800.000 liter vand ud … i sekundet! Sejl hen mod Niagara Falls og hør den bragende lyd af vandet og oplev det helt tæt på. Sejlturen skal I næsten på for at se, hvordan naturens magter kan reagere, og de afgår hver 15. minut. Det er en god idé at have skiftetøj med, da man (selvom man har regnslag på) godt kan blive våd. Vandfaldene opleves smukkest fra den Canadiske side.

Dag 11 – 14 Washington D.C

(646 km/400 miles – 7:15 timers kørsel)

I slutter turen af i skønne Washington D.C., hvor I har de sidste tre overnatninger. Byen er meget anderledes end storbyerne New York og Boston, som I på turen har besøgt. Selvom det er en storby, føles den mere “åben” og ikke nær så fortravlet og storby-agtig. Her mærkes det også tydeligt, at det er en seriøs by, hvor mange arbejder i embedsøjemed. Men det gør ikke byen kedelig – tværtimod. Washington D.C. er en smuk og unik by, med mulighed for mange gode og unikke oplevelser.

 

Det Hvide Hus skal selvfølgelig besøges, der skal tages billeder og spejdes efter præsidentfamilien i det kæmpe palads. Med en beliggenhed centralt i byen, er det et godt sted at starte. Herfra kan man gå ned til Washington monumentet, den høje, spidse søjle, som er et kendt symbol for USA, er også et must see.

Herfra kan I igen gå videre og besøge de forskellige monumenter, blandt andet Nationalmonumentet over Anden verdenskrig, Lincoln-mindesmærket, Martin Luther King-memorial og Vietnam-Veterans Memorial. En lettere vemodig og seriøs turisttur, som om ikke andet næsten skal besøges, når man er i Washington – og om end en smuk og tankevækkende tur.

Ligesom de foregående tre storbyer på turen, er det også en god idé at tage en sightseeing-bus i Washington, da man både oplever byen og får historier om de ting, man passerer på vejen. Gå også lidt på shopping i Washington, da det ikke minder om shopping i hverken New York eller Boston, men som er mere hyggelig og afslappet – om ikke andet så blot på en ose tur, for at opleve stemningen og den anderledes atmosfære. Med andre ord, Washington D.C. er et perfekt sidste stop på turen, hvor der både er tid og mulighed for at være kulturel, seriøs, slappe af og få shoppet de sidste amerikanske souvenirs med hjem. Efter tre dage i Washington går turen igen til Danmark, med en enkelt mellemlanding på vejen.

30872872