Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til New Orleans

Jazz, The French Quarter, Seafood og meget mere! Storbyen New Orleans, der ligger i den amerikanske delstat Louisiana, består af cirka 1.2 millioner indbyggere. Byen er placeret i den sydligste del af USA og bliver delt af Mississippi floden, som går igennem den. Byen har en fantastisk atmosfære, og bare ved at gå rundt i byen kan du blive underholdt af de mange gademusikanter, hestevogne, jernbalkoner, klovne og meget andet.

 

Andre destinationer i det sydlige USA:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Fantastisk jazz i New Orleans!

Bortset fra det, er New Orleans især kendt som byen, hvor jazzmusikken for alvor slog igennem. Mange af USA’s mest berømte jazzmusikere, heriblandt Louis Armstrong, startede med at sidde og spille på små cafeer og spillesteder i netop New Orleans. Hvert år afholdes der en stor jazzfestival ved navn ”Jazz & Heritage Festival”, som hylder New Orleans som skaberen af jazzmusikken, som vi kender den. Den dag i dag er der stadig masser af små spillesteder spredt rundt omkring i byen, hvor man kan høre noget fantastisk, levende jazzmusik med en god øl og noget mad.

 

Voodoo Museum

New Orleans har USA’s mest komplette voodoo museum. Her kan du som besøgende få indblik i voodooens historie, hvordan den er blevet udført igennem tiderne, og hvor den står i dag. Det er en alternativ, om end meget interessant oplevelse.

The French Quarter

Det franske kvarter i New Orleans er værd at besøge, lige meget om du snakker fransk eller ej. Her finder du en unik atmosfære og et stort udvalg af restauranter, cafeer og lignende. Det er også i det franske kvarter at handlende forsøger at sælge deres varer på et marked, og her er masser af småkoncerter hver eneste dag. Navnet, det franske kvarter, kommer af de franskmænd som grundlagde kvarteret. I dag er befolkningssammensætningen stort set som i resten af New Orleans.

Historien om New Orleans

I nyere tid er New Orleans mest kendt som offeret for orkanen Katrina. Orkanen ramte i august 2005, men da den ramte var det meste af byen heldigvis blevet evakueret. Orkanen medførte den værste oversvømmelse i USA’s nyere historie. Siden er New Orleans også blevet ramt af orkanen Rita, men da varslingssystemerne er effektive nok i dag til at forudsige sådanne naturfænomener, flere dage før de sker, medfører de store orkaner heldigvis ikke store tab af menneskeliv. I dag fungerer byen præcis lige så godt som før orkanerne ramte.

Kombiner New Orleans med en rundrejse i Syden

Når du vil rejse til New Orleans, så kan du med fordel kombinere din rejse med en rundrejse i Syden. Indenfor en forholdsvis kort afstand kan du besøge Memphis, Nashville og Birmingham i Alabama. I disse områder kan du bl.a. opleve Sun Studios (her har Elvis, U2 og Johnny Cash bl.a. indspillet plader), alligatorer, The National Civil Rights Museum, og Graceland. Kontakt USATours.dk og lad os arrangere hele din rejse, vi kender USA.

30872872