Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Orlando

Disney World, Sea World, Universal Studios og meget mere! Storbyen Orlando ligger i staten Florida, i det sydøstlige USA. Orlando kan meget vel betegnes som verdens forlystelseshovedstad.

For bare 40 år siden var Orlando kendt som en soveby, men byen har udviklet sig meget siden da og er i dag et pulsende livscenter for børn og voksne. Orlando nyder godt af det fantastiske vejr det subtropiske klimabælte fører med sig.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Disney World

Titlen som verdens forlystelseshovedstad skyldes den store samling af parker, anført af den største af de største: Disney World! Dette er ikke den eneste Disney World i verden, man kan blandt andet finde en stor Disney World syd for Paris, men Disney World i Orlando er verdens største forlystelsespark. Ikke alene er det den største forlystelsespark, det er også den mest besøgte. Hvis 4 temaparker, 2 vandlande, 23 hoteller, fitnesscentre, wellness-centre og spa-ressorts ad libitum lyder fristende, kan Disneyland i Orlando tilbyde netop dette – og meget, meget mere

Sea World i Orlando

Selvom man skulle tro, at rejser til Orlando havde nok forlystelsespark i Disneyland, er det slet ikke sagen. Du kan også tage en tur til Sea World Orlando, hvor du kan se havets største pattedyr som delfiner og marsvin i levende live, hvor de laver tricks med instruktørerne. Du kan tilmed komme ud at svømme med de tamme delfiner.

Universal Studios

En tredje forlystelsespark er Universal Studios, der har opsat et mindre Hollywood midt i Orlando. Du kan finde små temalande fra film som ”Dødens Gab” og ”Shrek”, som helt sikkert vil begejstre fans af filmene i alle aldre. Hvis du er glad for film, vil du ikke kunne nøjes med én dag i den store park med museer, forlystelser, restauranter og rigtigt mange biografer. USATOURS.dk kan hjælpe dig med at købe alle dine billetter i USA.

Verdens største Vandland ligger i Orlando

Selvom vi ikke har nævnt alle forlystelsesparker her, vi har blandt andet udeladt verdens største vandland Wet’n’Wild, har Orlando også andre interessante oplevelser at byde på. En af dem er Gatorland, som fremviser alle de forskellige alligatorer, man finder rundt omkring i Orlando og nærområder. Selvfølgelig er det meget småt med alligatorer i naturen, og de er ikke at finde ved strande og lignende, men listen over alligatorarter, der tidligere har levet frit i Orlandos natur, er lang. Du kan se mange forskellige arter, der lever sikkert bag lås og slå. De fleste mennesker kan ikke forklare hvorfor, men de finder alligatorer interessante. Her kan du se dem i det tætteste man kommer på naturlige omgivelser med daglige fodringer og meget andet.

30872872