Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Østkysten

USATOURS.dk er vilde med østkysten, som byder på stor variation med sine mange destinationer. På østkysten finder man i de sydlige egne tropisk klima i Miami, og et mere tempereret klima i de nordlige egne.

Her findes adskillige storbyer, som alle bidrager med sin personlige charme og kultur. Endvidere findes der naturoplevelser som ingen andre steder i USA, med blandt andet Everglades i Florida og Niagara Falls tæt på den canariske, som skiller sig ud.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

New England

New England er betegnelsen for de mest nordøstlige egne. Her ligger 6 stater som tilsammen danner området New England. New England var oprindelig en engelsk koloni, af samme navn. Navnet, der nogle årtier senere blev officielt godkendt og anerkendt af den daværende konge, og siden da har navnet hængt ved. New England associeres med romantik, kultur og natur – med god grund! Her findes hyggeligt amerikanske byer, blandt de mange skønne veje. Hertil får man flotte omgivelser, som gør at tiden går lidt hurtigere end man ønsker!

Læs mere om New England her »

New York

“The Big Apple”, “The City That Never Sleeps” – New York City. Byen der har det hele. Det er den mest befolkede by i hele USA med over 8,3 millioner indbyggere. Byen står i spidsen forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt, mens byens indflydelse på uddannelse, politik, mode og sport bidrager til byens status som en af verdens førende betydningsfulde byer. Her findes et hav er seværdigheder, heriblandt Frihedsgudinden og Empire State Building samt mange flere. Storbyen New York er en by man skal opleve mindst én gang i livet og vi kan hjælpe med det!

Læs mere om New York her »

Boston

Boston er den største by i hele New England og er placeret nord for New York, ud til Atlanterhavet. Boston anses for omdrejningspunktet for uddannelse i USA. I byen finder man blandt andet det verdenskendte Harvard University, samt det anerkendte MIT (Massachusetts Institute og Technology). Man ser mange ivrige unge, som kommer til Boston for at starte på deres drømmestudie. Byen byder desuden på et utal af charmerende parker, områder, restauranter, og seværdigheder, som danner grundlag for de mange turister der rejser dertil. En undervurderet storby, som klart er et besøg værd!

Læs mere om Boston her »

Washington D.C.

Washington D.C. er den amerikanske hovedstad, som er fyldt med spændende oplevelser, et utal af seværdigheder og museer, og ikke mindst en masse historie. Byen blev grundlagt i 1790, og er opkaldt efter USA’s første præsident George Washington. D.C. står for District of Columbia, som referere til at Washington ikke er en stat, men et territorie/distrikt. Washington D.C. huserer blandt andet det verdenskendte ’Det Hvide Hus’, som er USA’s præsidents embedsbolig. Derudover findes flotte attraktioner som Capitol Hill, Washington Monument samt spændende museer som The Smithsonian Institute, Det Nationale Kunstgalleri og biblioteket Library og Congress. USA’s forbundshovedstad og fyldt med oplevelser!

Læs mere om Washington D.C. her »

Philadelphia

Philadelphia, ofte omtalt ‘Philly’ er en af de ældste byer I USA. Byen blev grundlagt helt tilbage i slutningen af 1600-tallet, der tidligere havde været bosat i svenske kolonister. Det var i netop denne by at USA’s uafhængighedserklæring blev underskrevet den 4. juli 1776. Denne dag – ”Independence Day” – er i dag en helligdag og bliver fejret med fyrværkeri, fest, farver og god mad. Meget lig vores nytårsaften. Grundet byens store betydning for skabelsen af USA, betegnes Philadelphia ofte som ”The Birthplace of America”, hvilket i og for sig er sandt. Stor og gammel by med charme og historie!

Læs mere om Philadelphia her »

Niagara Falls

Niagara Falls er den samlede betegnelse for de 3 vandfald, som kan opleves ved grænserne ved USA og Canada. Det største vandfald, Horseshoe Falls, er hvad man forbinder med Niagara Falls, bl.a. fordi at det er det største og mest kendte. Der findes dog to vandfald mere, som er både lige så henrivende og smukke som det andet. Beliggenhed på Niagara River, har de 3 vandfald til sammen den højeste strømrate af vand som løber igennem i hele verden. Niagara Falls kan nemt besøges ved en tur til New England eller Østkysten. Når man er ved Niagara Falls kan man samtidig krydse grænsen til Canada og opleve den spændende by Toronto. Niagara Falls er uden sammenligning det mes berømte vandfald i hele USA!

Toronto

Toronto er Canadas svar på New York, som er fyldt med skyskrabere, gode muligheder for shopping og en fed international atmosfære. Der er altid liv i byen, uden at der bliver gået på kompromis med folks venlighed og åbenhed. Man føler sig altid velkommen i Toronto, uanset om det er et dagsbesøg eller om man har et længere ophold i byen. Derudover rummer byen en masse attraktioner, museer og sportebegivenheder – man kommer ikke til at kede sig i en af Nordamerikas største byer. Oplev desuden byens vartegn, det 555 meter høje CN Tower, som strækker sig højt over alle andre bygninger i byen. I toppen ligger en bad, hvor man passende kan snuppe lidt forfriskende væske, inden man samler mod til at bevæge sig ud på udsigtdækket, hvor gulvet er lavet af glas! Pulserende storby, hvor der altid er noget at tage sig til!

Læs mere om Toronto her »

Florida

Med tilnavnet ”The Sunshine State”, er Florida en sikker vinder hvis man søger varmt vejr, solbadning og fænomenale strande. I den sydøstlige hjørne af USA finder man tropisk klima, hvor temperaturen aldrig kommer under 20 grader. Dette findes blandt andet i Miami, hvor humøret er højt og stranden er glædeligt anvendt. Tag en tur til Orlando, hvor fokus ligger på de enorme forlystelsesparker har base. Universal Studios, Disneyland og SeaWorld er de 3 giganter, hvor utallige dage kan bruges på at udforske de mange forlystelser og shows. Ud over forlystelsesparker og lækkert vejr, ligger Florida land til spændende nationalparker og små charmerende kystbyer, som klart skal besøges på turen. Sol, strand og sjov er hvad du finder i Florida!

Læs mere om Florida her »

30872872