Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Puerto Vallarta

På Mexicos vestkyst finder vi Stillehavet. Her ligger mange uspolerede perler. En af de bedste er Puerto Vallarta, som USATours.dk har besøgt adskillige gange.

Byen er kendt for at bibeholde de autentiske mexicanske kendetegn, som vi kender dem. Der hersker en stor romantik omkring byen, hvilket man har rig mulighed for at udforske i byens smukke gader. Her findes mange charmerende butikker, flotte restauranter og glade lokale, som elsker deres by.

Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Mexicansk mad, gode shoppingmuligheder og spændende natteliv

Puerto Vallarta byder på store som små seværdigheder, men de har én ting tilfælles – De er alle et besøg værd. Tag en gåtur på ”El Malecon” langs vandet og nyd den gode stemning og duften af den velrenommerede mexicanske mad som bliver lavet langs kanten af vejen.

Brug en dag på at udforske de mange shoppingmuligheder byen tilbyder eller nyd nattelivet som er kendt som et af Mexicos bedste. Her kan du gå ud og hygge dig til langt ud på natten eller sidde og få en Piña Colada på en autentisk mexicansk bar, hvor det blot kræver et godt humør for at komme ind.

For yderligere shoppemuligheder, er Mexico City klart en mulighed. Læs om Mexico City og byens oplevelser her ».

Luft golfkøllerne eller kom tæt på havdyr som aldrig før

 

Er du til golf? Så er du i gode hænder i Puerto Vallarta. Byen har et fremragende ry for at have fantastiske golfbaner. Store, lange grønne fairways og en nyklippet green, handsken på hånden og solen i nakken, vil med garanti give dig et spil på læben. Mange hoteller i området tilbyder golfpakker som er på et højt niveau. Det er tilmed utroligt billigt i forhold til mange andre golfdestinationer i verden, og Puerto Vallarta vil ikke skuffe dig.

Er du derimod mere til aktiviteter med dyr?
Så spot hvaler fra stranden eller på en bådtur med de lokale. Hvalerne flokkes tæt på kysten, hvilket er en spektakulær oplevelse. Derudover kan du, i Puerto Vallarta, også få lov til at hjælpe med at sende små havskildpadder ud på det åbne hav. Ligesom i Cancun sker det i samarbejde med professionelle, som giver dig en unik mulighed for at hjælpe dem og komme tæt på dem, som aldrig før.

Den mexicanske brændevin – Tequila

Er du kommet til Mexico for at smage Tequila, vil du komme i dit rette element her. Puerto Vallarta ligger i staten Jalisco, som er et af Tequilaens opholdssteder. Du kan finde diverse tequila smagsprøver overalt i byen, og det er bestemt et forsøg værd – men husk blot, at alkohol og i særdeleshed Tequila skal nydes med måde!

Så vil du opleve Mexicos vestkyst og alle disse smukke og spektakulære seværdigheder, så er Puerto Vallarta det bedste bud. Du kan med fordel få hjælp af specialisterne hos USATours.dk, som har prøvet og oplevet samtlige aktiviteter som er beskrevet ovenfor. Vi har haft fantastiske oplevelser, og ved at du vil få det samme ved at bestille rejsen hos os. Vi har gode erfaringer med at kombinere rundrejser i USA med en tur til en af Mexicos fantastiske destinationer.

30872872