Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejsen på Route 66

Chicago, Kansas, Texas, New Mexico, Arizona og Californien. Den berømte vej byder på masser af oplevelser på tværs af landet.

Den legendariske vej som engang var en af landet helt store transportveje er idag blevet erstattet af nye, større og mere moderne veje. Men det betyder ikke at Route 66 behøver at gå i glemmebogen. Vejen har sit hele eget nostalgiske særpræg med gamle diners og tankstationer, og er helt klar et besøg værd når man i forvejen  er på rundrejse i USA.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Route 66

Route 66 er hvad mange forbinder med det gode, gamle rigtige USA. Der er ingen tvivl om, at Route 66 er USA’s mest berømte landevej, og den tidligere hovedvej er også et af symbolerne på USA. Route 66 starter i Chicago i det nordøstlige USA og slutter i Los Angeles, der ligger i den sydvestlige del. Route 66 er kendt som ’The Mother Road’, da Route 66 har været med til at skabe meget af den amerikanske kørselskultur vi kender i dag.

Valg af bil

Et billede på det klassiske USA er en rigtig amerikansk bil med masser af hestekræfter, som en Mustang, Chrysler eller lignende, som suser igennem Route 66’s landskab. Ved at køre på Route 66 finder du mange af de ting, der altid bliver forbundet med det rigtige USA: Små moteller, cafeer med milkshakes, burgerbarer ad libitum, motorcykelbutikker og drive-in biografer. Et road-trip gennem Route 66 er et fantastisk indblik i rigtig amerikansk kultur.

Turen starter i Chicago

Route 66 blev grundlagt i Chicago, der ligger i staten Illinois. Chicago er USA’s tredjestørste by med hele 2.9 millioner indbyggere i centrum. I Chicago finder du mange imponerende skyskrabere og en levende by, der fungerer som epicenter for den amerikanske økonomi. Chicago er en utroligt indflydelsesrig by, og tager du dig tid til bare at gå rundt inde i Chicago, kommer du til at opleve en rigtig, amerikansk storby med alt hvad det medfører – rigtigt mange oplevelser.

Læs mere om Chicago her »

Missouri og Kansas City

Efter Illinois og Chicago kommer du til Missouri. Missouri er en af de stater, der spillede den største rolle under den amerikanske borgerkrig. Den største by i Missouri er Kansas City, som både ligger i staten Kansas og Missouri, og har haft en stor indflydelse på den amerikanske bilindustri. Er du i gang med at køre USA tyndt på Route 66, kan du roligt tage en afstikker til Kansas City, hvor du kan se store bilmastodonter som General Motors faciliteter og historie. Kansas er den næste stat, du kommer igennem via Route 66. Kører du igennem Kansas City, som ligger i Missouri, kommer du helt automatisk videre til selve staten Kansas. Via Route 66 kører du kun meget kort inde i Kansas, men det burde alligevel være muligt at nyde de flotte landskaber, du kan se til begge sider.

Oplevelse for livet

Et road-trip på Route 66 er en oplevelse, du ikke kan få andre steder. Det er en tur gennem amerikansk selvforståelse, og en tur, hvor venner for livet skabes. USATours.dk rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at planlægge turen til Route 66, lige meget om du ønsker at tage den kronologiske tur, eller om du vil have et par afstikkere med. Er du klar til dit livs road-trip?.

Oklahoma

Med Route 66 kører du tværs igennem Oklahoma. I Oklahoma finder du andet end store byer – her kan du se noget af USA’s flotteste natur med tætte bjergkæder, store prærier og skovarealer, der tiltrækker tordenvejr som ingen andre. I Oklahoma finder man Navajo indianerreservatet. I det hele taget har Oklahoma en lang og imponerende indianerhistorie, man kan se og opleve i mange i de byer, man kører igennem via Route 66.

Texas

Du får også lov til at opleve det nordlige Texas når du er på Route 66 road-trip. Texas er en ærkeamerikansk stat med byer som Houston og Dallas. Udtrykket ’det vilde vesten’ bunder i Texas’ historie, hvor indianere i slutningen af det 19. århundrede blev fordrevet med magt. Texas er kendt for mange ting: John F. Kennedy blev skudt her, George W. Bush senior var guvernør i staten, før han blev præsident, og det er også i Texas at den omdiskuterede dødsstraf bliver brugt mest. Hvis du vil opleve det rigtige, vilde vesten har du gode muligheder for det med Route 66

Læs mere om Texas her »

 

New Mexico

New Mexico ligger vest for Texas. Delstaten har fået sit navn grundet Mexicos beliggenhed syd for, og fordi at der tales lige meget spansk og engelsk. Meget af New Mexico er ørken – den selvsamme ørken, hvor den første atombombe nogensinde blev testet i 1945. En bombe, der også var udviklet i New Mexico. Grundet ørkenlandskabet kan du for alvor få lov til at opleve Route 66 i New Mexico. Lange, endeløse veje med små byer hist og her er præcis, hvad mange søger med et road-trip. Den andensidste stat Route 66 fører igennem, er Arizona. I Arizona kan du besøge USA’s måske mest berømte geografiske sted, Grand Canyon, hvis du tager en lille afstikker fra Route 66. Ellers er det muligt at opleve masser af Route 66 nostalgi i Arizona, med gamle skilte, små byer, værdige cafeer samt Meteor Crater. Meteor Crater er stedet hvor en meteor landede for tusinder af år siden, og skabte et krater der måler halvanden kilometer fra side til side.

Los Angeles

Los Angeles er hvor turen slutter, og den ikoniske by er en værdig afslutter på en fantastisk rejse med Route 66. Los Angeles ligger i delstaten Californien, hvor du kan finde mange af USA’s mest berømte seværdigheder. Det inkluderer byen San Francisco, fængslet Alcatraz, broen Golden Gate Bridge og mange, mange andre ting.

 

Læs mere om Los Angeles her »

30872872