Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til San Diego

San Diego er den ottendestørste by i USA og ligger i den solrige sydveststat Californien, helt ud til stillehavskysten.

San Diego er navngivet efter den spanske Sankt Didacus, som på spansk hedder San Diego de Alcalá. Det er dog ikke de spanske, men de mexicanske aner man sporer i byen, der ligger lige nord for Mexico. En rejse til San Diego er en meget børnevenligt rejse med masser af aktiviteter for alle aldre.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Sea World i San Diego

Har du børn med på turen, eller interesserer du dig bare en smule for dyr, er der to steder du bør overveje på jeres rejse til San Diego. Det første sted er Sea World, som er et af de bedste i verden af slagsen. Dygtige instruktører laver numre med delfiner, søløver og spækhuggere, og du har mulighed for at komme helt tæt på og røre ved de store dyr. Meget tæt på Sea World finder du også San Diego Zoo. I San Diegos zoologiske have kan du finde et stykke over 4.000 dyr, der varierer fra den afrikanske slettes leoparder til pingviner og isbjørne fra det kolde nord.

Verdens største skibsmuseum

Når man rejser til San Diego, vil man hurtigt opdage at byen er en kystby. Af den grund kan du, hvis du tager en tur til kysten, blandt andet opleve museumsskibet USS Midway. USS Midway var et decideret hangarskib, hvor fly landede og lettede fra, og var senest aktiv i Vietnam krigen og Operation Desert Storm. Det er umuligt at beskrive, alt du kan se i det store skib, men det kan absolut anbefales at give det en chance! USS Midway er det største skibsmuseum i verden.

Legoland i USA

Lige nord for San Diego finder du det amerikanske Legoland. Det lever næsten på til vores i Billund, men koster til gengæld under det halve. Har du prøvet Legoland i Danmark, kan det være sjovt at se, hvordan de har tolket Leg-Godt princippet i USA. Hvis du kunne tænke dig at se et amerikaniseret Legoland, ligger den amerikanske version i Carlsbad lige nord for San Diego.

Tag et smut til Mexico

Da San Diego ligger lige nord for grænsen til Mexico, er der mulighed for at tage et smut over grænsen. Det er ikke fordi, at der er utrolig interessant lige på den anden side af grænsen, men så kan man da sige at man også har været i Mexico. Vær opmærksom på, at det kan tage et par timer at komme tilbage til USA, da amerikanerne er meget grundige med alle der rejsende ind fra Mexico.

Hvis du derimod er til et længere visit i Mexico, kan vi klart anbefale halvøen Yucatan, med beliggenhed ud til det fantastiske Caribiske Hav. Hvis man foretrækker storbyoplevelser fremfor Mexicos eksotiske destinationer er det oplagt at besøge landets hovedstad Mexico City. Med sine ældgamle aztekiske ruiner, flotte rådhusplads ‘Zocalo’, og spændende madkultur, er Mexico City klart et besøg værdigt!

30872872