Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til San Francisco

Oplev Golden Gate, Alcatraz, Fisherman’s Wharf og meget mere.
San Francisco er en af de mest kendte byer i USA, og er for mange symbolet på ’det gode gamle USA’. I San Francisco finder du lange gader, der snor sig op ad stejle bakker, med gammeldags sporvogne blandet med Lamborghinier på hvert gadehjørne. Der bor lidt over 800.000 mennesker i det centrale San Francisco.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Golden Gate i San Francisco

En af de ting du bør opleve på en rejse til San Francisco er Golden Gate. Golden Gate er den hængebro, der forbinder det centrale San Francisco og Marin County på den anden side. Broen var, da den blev bygget i 1937, et symbol på, hvad man kunne i USA. Golden Gate broen blev et symbol på den amerikanske drøm, og er det stadigt den dag i dag. Da den blev bygget var Golden Gate bridge desuden verdens længste hængebro. Med den klare, røde farve er Golden Gate Bridge genkendelig fra lang afstand – San Franciscos sande vartegn.

Fisherman´s Wharf

De turister, der rejser til San Francisco flere gange, besøger Fisherman’s Wharf hver gang. Fisherman’s Wharf er et fantastisk sted, hvor du kan nyde havluften og spise en fint tilberedt krabbe eller lignende maritim fornøjelse. Ved Fisherman’s Warf finder du masser af maritime restauranter, shopping områder, gadekunstnere og et stort akvarium tæt på havnen, hvor du kan komme helt tæt på de mange forskellige dyr. Derudover kan du besøge et voksmuseum, et mekanik museum samt en historiepark med fokus på havnen, og de mange dyr der har levet i den igennem tiderne.

San Francisco rejser fyldt med historie

San Francisco har været offer for nogle af de værste katastrofer i USA’s historie. Den mest kendte er fra 1906, hvor et kæmpe jordskælv og en efterfølgende brand fuldstændigt ødelagde over 70 % af byen. Epicenteret lå sølle 2-3 kilometer fra San Franciscos kystlinje. I dag er der mange museer i byen, der behandler netop denne katastrofe.

Alcatraz fængslet

Alcatraz. Du kender med garanti nogle af de mange myter, der omspænder det gamle fængsel på en ø midt i San Francisco bugt. Fængslet har huset nogle af USA’s værste forbrydere som Al Capone. Der er mange teorier, film og serier, der behandler det store spørgsmål, om hvorvidt det nogensinde lykkes nogen at flygte fra Alcatraz. Der er uden tvivl mange, der har gjort forsøget, men det er den generelle opfattelse, at det aldrig lykkes for nogen indtil fængslet blev lukket i 1963.

Kombiner med en rundrejse i Californien

Hvis du alligevel skal til San Francisco, så kan man lige så godt kombinere rejsen med en rundrejse i Californien og få en oplevelse for livet. I Californien kan du udover San Francisco bl.a. opleve Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles.

30872872