Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Seattle

Seattle er navnet på den største by i den nordvestlige stat Washington, og ligger helt oppe syd for den canadiske grænse. Storbyen, der ligger langt væk fra alt andet, er en yderst velbesøgt by af millioner af turister hvert eneste år. Seattle har mange af de gode træk, som Canada, der ligger lige nord for, er blevet så kendte for. Blandt andet en utroligt lav kriminalitetsrate og en stor gæstfrihed.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Seattle, den kaffeglade by

Seattle er en meget kaffeglad by. Faktisk bliver den sorte drik indtaget mere her end i resten af USA. Starbucks, som er kendt for at servere kaffe i hver en lufthavn, blev grundlagt i 1971 i netop Seattle. Til sidst findes der i Seattle flere caféer per indbygger end noget andet sted i USA. Hvis du er glad for at prøve en ny café en gang imellem, kan du derfor roligt tage til Seattle – her er flere smukt indrettede caféer, der serverer kaffe i flotte omgivelser, end du kunne drømme om.

 

Musikbyen Seattle

De fleste større byer i USA kan prale med at have opfundet en musikstil. Seattle har stilen ’grunge’ på samvittigheden. Bands som Nirvana og Pearl Jam kom fra Seattle og startede den bølge af bands, der i Seattle imiterer og videreudvikler grunge-musikken. Disse bands kan du blandt andet opleve på de talløse caféer rundt omkring i byen.

Nordic Heritage Museum

Som dansker i Seattle bør du besøge Nordic Heritage Museum. Omkring 1900-tallet udvandrede mange skandinaver til netop Seattle, hvorfor der også bor mange efterkommere af danskere, svenskere og nordmænd i byen i dag. Nordic Heritage Museum viser en del af denne historie, og med skuespil og lignende events er det så lang fra et tørt museum, man kan komme! Som dansker vil du med garanti kunne genkende nogle af de ting, der bliver udstillet på det nordiske museum.

En innovativ del af USA

Seattle er en fantastisk innovativ by. Firmaer som Microsoft, Amazon, Boing og Starbucks er startet i Seattle, og resten af USA har i mange år skulet misundeligt mod alle iværksætterne i nord. I dag er det biogenetiske virksomheder, der løber med al opmærksomheden. Har du mod på at se noget af det mest innovative og dynamiske USA kan byde på, så kan du ikke undgå Seattle.

Space Needle

Besøger du Seattle, kan du ikke undgå Space Needle. Det er der heller ingen grund til; Space Needle er byens vartegn og blev bygget til en verdensudstillingen i 1962. Omkring Space Needle er der skudt caféer, restauranter og små butikker op, hvorfor området omkring monumentet i dag altid er fyldt med liv. Fra Space Needle kan du derudover nemt komme rundt i resten af byen via den offentlige transport, som er særdeles veludbygget og pålidelig i Seattle.

Kombiner med en rundrejse i USA eller tur til Canada

Seattle er en rigtig spændende by og helt sikkert et besøg værd. Hvis du tager turen til Seattle, så overvej at kombinere rejsen med en rundrejse i Californien og Oregon. På sådan en rundrejse kan du opleve et hav af ting, se bl.a. Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles og Yosemite Nationalpark. Desuden grænser Seattle op til et andet land, nemlig Canada! Her er rig mulighed for at få unikke oplevelser, på grund af den spændende og flotte natur, som landet Canada besidder. Her kan findes smukke naturparker omkring Rocky Mountains, og man kan se hvaler ud fra kysten i Vancouver. USATours.dk anbefaler en tur til Canada, så ring eller skriv endelig til os, for at høre mere!

30872872