Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Seward

Den smukke by Seward, er flankeret af forrevne bjerge til den ene side og den mousserende og idylliske Resurrection Bay på den anden side. 

Byen er meget populær blandt turisterne der rejser til Alaska, da man her finder helt fantastiske vandreture i nærheden, et spændende og kulturelt downtown, og det fantastiske Alaska SeaLife Center hvor der er oplevelser til enhver sjæl.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Lidt om byen Seward

Seward har beliggenhed for enden af både Alaska Railroad og Seward Highway, og er samtidig et boarding- og udrejsehavn for mange krydstogter. Dette betyder at byen er let tilgængelig fra Anchorage og byen og de ca 3.000 beboere som lever i byen, kan tjene som en base for de turister og rejsende, som kan lide kajak, vandreture, fiske, hvalsafari og ture på gletsjere.

Overskygget af Mount Marathon, husere Seward et af Alaskas mest berømte og udfordrende kapløb. Et venligt væddemål i 1909 resulterede i denne årlige 5 km rute til toppen af det 3.022 meters højdepunkt på bjerget. Løbet tiltrækker avancerede løbere fra hele verden og er et højdepunkt i Sewards livlige 4. juli fest – som er et af de mest festlige i Alaska.

Oplevelser i og omkring Seward

Byen Seward fungere som port til Kenai Fjords National Park. Opretter i 1980, breder Kenai Fjords sig og 587.000 hektar og er kronet af det massive Harding Icefield, hvorfra utallige gletschere hældes ned i de kystnære fjorde. Det imponerende landskab og en overflod af imponerende dyreliv, gør parken til en stor turistattaktion. Mange besøgende tager en tur langs Sewards sydlige kyst for at se gletsjere løber ned i havet, men man har store chancer for at se sæler, søløver og hvaler. En anden populær attraktion i Kenai Fjords National Park er Exit Glacier, der ligger lige nord for byen. Denne let tilgængelige gletsjer tilbyder en imponerende up-close udsigt over gletsjeren, samt informations- og vandrestier.

Hvad skal man se i Alaska?

Som udgangspunkt starter man I Anchorage, Alaska, som er den største by i Alaska. Herfra kan man køre rundt og se Alaska, hvor vi anbefaler steder som FairbanksDenali National ParkHomer eller Valdez. Alle stederne findes der uovertruffen natur og oplevelser du aldrig vil glemme, når du først har oplevet dem!

Derudover er vi eksperter på rejser til Canada og resten af USA, så ring eller skriv ind til et uforpligtende tilbud fra USATours.dk!

30872872