Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Texas

En rejse til Texas er en rejse til det sted i USA, hvor der altid er en historie der er værd at fortælle

I slutningen af 1800-tallet var Texas staten, som lagde grund til tanken om ’det vilde vesten’. Nybyggerkulturen med jernbaner, små kasinoer og fordrevne indianerstammer har sine rødder her. Nogle årtier efter fandt man ud af, at det sorte guld i jorden kunne brændes af, hvorefter at Houston og Dallas blev to af USA’s rigeste og mest indflydelsesrige byer. Texas rummer oplevelser for enhver!

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Western-musik i Texas

Texas er også arnestedet for western-musikken, som efterhånden er ganske udbredt i Danmark. Først og fremmest bliver westernmusikken brugt til den mere og mere populære squaredance, men også i de private hjem har den rolige musik slået igennem. Med en rejse til Texas kan du for alvor opleve westernmusikken i den sande form. Især hovedstaden Austin, som ligger midt i Texas, er meget kendt for de mange spillesteder, hvor du kan opleve westernmusikken over en øl og en god bøf – eller stake, som den hedder på amerikansk

Se til Mexico

Syd for Texas grænse finder man Mexico, hvilket mange igennem tiden har udnyttet til et smuttur til det store land. Man skal dog være opmærksom på at grænserne her ikke er åbne som vi er vant til i Danmark, og derfor kan man risikere længere ventetid på vej tilbage til USA. Den del af Mexico som grænser op til Texas er ikke videre interessant, og flere af byerne frarådes det at besøge på grund af den høje kriminalitet. En af disse byer er Juarez, som tilgengæld kan betragtes fra den Mexicanske side fra byen El Paso som ligger helt op ad grænsen. Hvis man ønsker at besøge Mexico kan vi i høj grad anbefale en de mere eksotiske kystbyer som udover at være helt sikre for turister også rummer masser af naturskønne oplevelser.

Besøg det rige Texas

Texas er stadigt den dag i dag en meget rig stat. Det er ikke fordi, at der bores synderligt meget olie, men der er mange elektronikvirksomheder, f.eks. Dell, der holder til i Texas. Et godt billede på rigdommen er, at der i Texas findes knap 350.000 dollarmillionærer. Det er det andet højeste tal i hele USA! Når du går rundt i Houston, Dallas og lignende, vil det da også være nemt at se, at der her er tale om en rig stat. Store, flotte kvarterer og gader op og gader ned med fashionable butikker. Husk at bringe den helt store pengepung med, hvis du rent faktisk regner med at købe noget i de celebre butikker.

 

Udlev den indre cowboy

Texas er en kæmpestor stat. Derfor kan du opleve meget andet end by ferie. Selvom det er lang tid siden, at man med rette kunne tale om ’det vilde vesten’, kan du stadigt opleve det i en alternativ form. Små landsbyer, hvor du kan lege cowboy for en dag, findes masser af steder. Der er sågar en forlystelsespark med netop ’vilde vesten’ temaet. Hvis du er klar på at tage cowboyhatten på, og lassoen under armen, kan du derfor både alene og med familien være en del af ’wild, wild west’ i Texas.

 

Texas er indbegrebet af USA

At Texas tidligere har været en olieproducerende stat ses tydeligt på elforbruget. Texas er den stat i USA, der bruger mest energi både per indbygger og samlet. Hvis du er i de store byer, vil du da også lægge mærke til, at der er rigtigt meget aircondition, rigtigt mange lys og rigtigt mange biler. Som en sidenote til dette kan det siges, at det er en udmærket idé at leje en bil i Texas for at få det maksimale ud af din rejse. Dette er en af mange ting, som USATours.dk kan hjælpe med.

Besøg Houston og Dallas

Rejser du til USA, er der i Texas især to store byer, som er værd at besøge. Det drejer sig om Houston og Dallas. Houston ligger i den østlige del af Texas, og er faktisk USA’s fjerde største by med et indbyggertal i centrum på omkring 2 millioner. Fra Houston kan du besøge den Mexicanske Golf, hvor det er muligt at finde flotte strandarealer. I Danmark kender vi nok Houston fra sætningen, ”Houston – we’ve got a problem” fra ”Apollo 13” filmen, og der er da også et NASA kontrolcenter i Houston. Johnson Space Center. Er du rumfartsinteresseret, er det muligt at opleve museer og komme helt tæt på rumskibe her, og planlægger du din rejse til Texas sublimt, kan du endda være heldig at se en rigtig rumskibsopsendelse!

Den anden by er Dallas. Mest kendt i Danmark fra serien af samme navn, mens man i USA kender Dallas som byen, hvor John F. Kennedy blev skudt. Football klubben Dallas Cowboys er populær i hele Texas, hvor folk ofte kommer kørende til fra nær og fjern. Banker dit hjerte også for amerikansk football, så kan du roligt tage til Dallas, Texas, for at opleve de ægte Dallas Cowboys.

 

USATours.dk kender USA bedst

Alt i alt er en rejse til Texas en utrolig komplet rejse. Hvad end du vil lege cowboy, køre rundt i en meget stor storby eller nyde livet i midten af de to muligheder, kan det lade sig gøre. Lad USATours.dk arrangere din USA rundrejse – på den måde når du at se alt det, du kunne tænke dig, til en lavere pris, end du selv kan præstere. Hvad mere har du brug for, hvis du vil Texas?

30872872