Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Toronto

Storbyen Toronto beliggende ud til den smukke Lake Ontario er en sprudlende oplevelse med massevis af spændende attraktioner, kultur og moderne arkitektur. Oplev både storby-summen, shopping, museer og restauranter – eller rejs videre til spektakulær natur såsom Niagara Falls eller idylliske nationalparker.

Begynd jeres rejse til Canada i Toronto hvor du er tæt på talrige fascinerende seværdigheder og barsk frodig natur som I kan udforske. USATours.dk hjælper med at sammensætte din drømmerejse til Canada og vejleder jer til de bedste oplevelser i dette fantastiske land – uanset om du er til storbyferie eller en aktiv ferie i Canadas vildmark.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Den moderne storby

Toronto er Canadas største by hvad angår indbyggertal, nemlig hele 5.600.000 millioner indbyggere, og er ligeledes en af de byer med den højeste grad af etnisk diversitet. Denne kulturelle smeltedigel skaber rammerne for en yderest interessant by. Grundet de mange tilflyttere, har Toronto løbende udbygget nye kvarterer og boligområder – som har hver deres charmerende særpræg hvorfor byen også har tilegnet sig kælenavnet ”city of neighbourhoods”.

Shopping og museer

Udforsk Torontos mange attraktioner og seværdigheder. Særligt anbefales museerne Art Gallery of Ontario og Royal Ontario museum som løbende lancerer spændende gallerier og udstillinger. Shopping-mulighederne er også talrige i denne storby – besøg blandt andre Queen Street West og Kensington market hvor du kan finde tøj lige fra lokale designere, vintage-butikker og eksklusive mærkevarer fra de største modehuse.

Ønsker I at opleve Toronto by oppefra anbefales en tur op i byens vartegn CN Tower der med sine 550 meter giver et perfekt udsigt til denne charmerende storby. Toronto byder tillige på medrivende sportsoplevelser på Rogers centre, hvor I kan opleve Baseball-hjemmeholdet Toronto Blue Jays. Tag ligeledes på en spadseretur på havnefronten og nyd fascinerende markeder, kultur og smuk arkitektur.

Tæt på naturen

Toronto by er den perfekte platform for jeres videre rejse rundt i Canada. Kør en time syd for byen og oplev det overvældende vandfald Niagara Falls. Sejl ligeledes i båd også kaldt ”maid of the mist” og kom helt tæt på dette smukke naturfænomen. En rundrejse i Canada giver ligeledes mulighed for at opleve smuk natur i Algonquin Park – eller de canadiske byer Kitchner, Ottawa, Quebec city og Montreal.

Kombiner også en rundrejse i New England med en tur til Toronto eller USA – og oplev Canadas svar på New York.

30872872