Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Tulum

Har du hørt folk snakke om Tulum, har de sikkert nævnt byens store og verdenskendte ruiner. Det er nemlig topattraktionen i en af Riviera Mayaens største perler.

Byen ligger syd for Cancun og Playa Del Carmen, og er kendt for endnu at husere mennesker som lever under maya kulturen og for byens fantastiske strand – Playa Paraiso – som ligger i forlængelse af ruinerne.

Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Flotte ruiner og ældgammel kultur

Ruinerne ligger på et såkaldt arkæoligisk sted ikke langt fra midtbyen i Tulum. Her kan du for småpenge komme ind og se det store område, som er spækket med de store og verdenskendte ruiner, leguaner samt store svajende palmer fra den caribiske havbrise.

Det er på mange måder et helt specielt sted, hvor du oplever et stort stykke historie, samtidig med at du stadig står under 100 meter fra havet, som venter på dig for enden.

Hvis du derimod vil opleve en større og mere actionpræget by, kan du læse om Mexico City her!

Vandparker og flotte strande

Flere hundredetusinde besøger hvert år stedet, og det er helt bestemt til at forstå. I Tulum kan du dog også opleve andet end disse smukke ruiner. Parken Xel-Ha giver dig muligheden for at boltre dig med alverdens aktiviteter i vandet. Du kan svømme med delfiner, søkøer eller rokker, og hvis dette ikke er dig, så kan du også snorkle, zip-line eller hoppe fra klipper ned i det lyseblå og altid varme og lækre hav. Så kan du lide en kombination af fantastisk gammel kultur, actionprægede parker og uimodståelige strande, så få din rejse skræddersyet hos USATours.dk. Vi kan lave jeres ultimative skræddersyet rejse til den bedste pris! Vi har mange forskellige muligheder i det smukke land Mexico!

30872872