Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Valdez

Valdez er en destination som bare skal opleves, på din tur til Alaska. De væltende gletsjere og tårnhøje Chugach-bjerge opstiger fra havet, gør Valdez helt malerisk.

Oplev den helt spektakulære naturlige skønhed, der lokker folk fra hele verden til. Køreturen til Valdez er også yderst skøn, da ruten byder på enorme vandfald, store gletsjere og flotte naturområder hele vejen. Desuden har Valdez direkte vej til Prince William Sound, som er en fantastisk flot bugt.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Turen fra Anchorage til Valdez

Anchorage fungere som hovedsædet i Alaska, hvorfra man tager ud og oplever naturen og vildmarken. Hvis man beslutter sig for at tage til Valdez, hvilket stærkt anbefales, da både byen og turen dertil falder i de flestes smag. Lige så snart man er kommet ud fra Anchorage, begynder Alaskas natur at formere sig omkring en. Her vil man hurtigt kunne spotte vilde dyr, store træer og isbjerge i alle retninger. Turen strækker sig over knap 500 kilometer, hvilket kan gøre på omkring 5,5-6 timer, afhængig af hvor mange stop man har på vejen – for at nyde de smukke omgivelser. Undervejs vil man kunne se gletsjere formere sig, enorme vandfald og forhåbentlig bjørne, elge eller andre spændende dyr, som er med til at skabe ens uforglemmelige øjeblikke på turen.

Når man ankommer til den lille charmerende fiskeby Valdez, bliver man straks grebet af idylliske stemning, som byen indeholder. Derudover ligger byen godt placeret, hvor man har let afgang til andre byer. Man har nemlig muligheden for at tage ens bil på færgetur, tværs over Prince William Sound, hvorefter man stiger af i Whittier, Alaska. Herfra kan man let komme til byerne Seward og Homer, som er ligeså besøgsværdige som Valdez. Dette er en god ide, da man slipper for at køre samme rute to gange, og derfor får mulighed for at opleve noget nyt på hele turen.

Oplevelser i Valdez

Den lille havne- og fiskeby Valdez, bringer på en masse spændende og sjove aktivitet. Valdez har meget let tilgængelighed til Moder Natur i fulde drag og er derfor hjemsted for mange landdyr, havdyr, fugle og meget mere. Skov og træer omfavner stier i og omkring Valdes, hvaler og spækhuggere har hjemsted i Prince William Sound. Gletsjere har rede på toppen af de tårnhøje bjerge, hvor majestætiske vandfald fremkommer fra den smeltende is og sne. Nogle gletsjere når hele vejen ned til havet og hilser tidevandet med deres imponerende størrelse.

Uanset om du befinder dig på land eller hav, er der altid noget at lave i Valdez. På toppen af listen finder man klart Prince William Sound. Omgivet af Chugach National Forest (den næststørste nationalskov i USA), indeholder Prince William Sound forskellige gletsjere – herunder Columbia Glacier – som danner rammerne for de fantastiske omgivelser.

Valdez har den største havn i hele Prince William Sound, derfor forekommer der hele tiden ture fra havnen. Man kan tage halv- eller heldags (eller længere) ture i bugten – her får du de absolut bedste udsigter til gletsjere, hvaler, bjerggeder, sæler, søløver, vadefugle og meget mere.

Udflugter via sejlbåde eller helikopter, med mulighed for at kunne se Valdez’ imponerende bjerge, gletsjere og dyreliv. Eller skim havene på en guidet kajaktur ud på Prince William Sound. Mulighederne er mange, når det kommer til Alaskas natur, hvor hovedingredienserne står på frihed, natur og uforglemmelige øjeblikke.

USATours.dk ved alt om rejser til Alaska

Vil I gerne ud at opleve den storslåede natur som findes USA, vil en rejse til Alaska være et valg I ikke fortryder. Med de flotte og storslåede naturoplevelser i vente, hvor det er muligt at opleve naturen på nærmeste hold, rafte ned af floderne og få guidede ture i parkerne af park rangers med stor viden, så er I sikret oplevelser, I end ikke havde drømt om. USATOURS.dk arrangerer oftest rejser til Alaska i sommerperioden, som kører fra midt Maj til midt september, da det klart det bedste tidspunkt at rejse derhen. Når du vælger at rejse til USA, så husk at USATours.dk er eksperter i USA rejser. Lige meget om turen går til solrige Florida, rundrejseCalifornien eller storbyferieNew York, så er USATours.dk din partner på rejsen.

30872872