Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Vancouver

Den moderne canadiske storby Vancouver, omkranset af skov, vand og bjerge, byder på talrige attraktioner og barske naturskønne omgivelser. Besøg de mange spændende bydele i Vancouver såsom China Town, tag på hvalsafari eller udforsk Grouse Mountain og Stanley Park.

Vancouver, det canadiske svar på San Francisco, er en spændende sprudlende by som bestemt må besøges. Her kan både opleves fascinerende natur og livligt byliv. Kombiner ligeledes din rejse til Vancouver med en tur forbi Seattle, eller rejs videre op gennem Canada og besøg de mange smukke nationalparker og charmerende byer. USATOURS.dk arrangerer den komplette rejse til Canada og rådgiver dig til de bedste oplevelser.

 

Oplevelser i området:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Byen Vancouver

Befolkningen i Vancouver udgøres af mange forskellige nationaliteter. Især indvandrede mange Hong Kong-kinesere til byen, hvilket især afspejles i den farverige bydel China Town der byder på et hav af asiatiske specialiteter og brugskunst.

Den multikulturelle storby Vancouver inviterer i bydelen Gastown på gamle historiske bygninger, brosten og gaslamper hvor man især kan få et indblik i byens kulturelle oprindelse. Her er tillige utallige charmerende lokale butikker og moderne restauranter med spændende kulinariske smagsoplevelser. Besøg også Museum of anthropology, hvor du kan opleve indianske kulturelle levn såsom totempæle som virkelig er en oplevelse værd.

Ønsker du shopping i særklasse anbefales Robson Street der har et væld af hippe moderne butikker – lige fra kendte mærkevarebutikker til lokale kreative designere. Når shopping-poserne er fyldt, kan I ligeledes nyde en drink eller en varm kop kaffe på en af de mange trendy caféer eller barer.

Back to nature!

Vancouver byder på fantastisk natur og er især egnet for dig som ønsker en aktiv ferie. Tag på vandretur i Stanley Park, der med sine skovområder, sandstrande og rosenhaver skaber rammerne for en perfekt flugt fra den summende pulserende storby i mere fredsommelige omgivelser.

For de mere erfarne natur-entusiaster kan det anbefales at bestige Grouse Mountain, som har en helt fantastisk udsigt ud over Vancouver. I vintersæsonen er bjerget ligeledes et yndet skisportssted for mange rejsende.

Hvalsafari

Vancouver, omgivet af Georgia strædet, byder på masser af spændende maritime oplevelser. Tag på hvalsafari og oplev disse imponerende smukke og kæmpemæssige pattedyr. På turen er der ligeledes mulighed for at opleve sæler, søløver og spækhuggere – snyd ikke dig selv for denne pragtfulde oplevelse.

Er du mere til indendørs naturoplevelser kan Vancouver Aquarium anbefales, hvor du kan opleve et utal af spændende havdyr. Se ligeledes et af de fascinerende shows med delfiner eller spækhuggere.

Rejs videre

Canada byder på en bred vifte af fantastiske oplevelser – rejs videre og oplev smuk natur på Vancouver Island, i naturparkerne Jasper og Banff i The Rockies eller storbyliv i Calgary.

Ønskes en rundrejse indeholdende flere destinationer kan USATours.dk hjælpe med arrangere din unikke drømmerejse gennem Canada eller USA. Vores erfarne USA-specialister guider dig til de bedste rejseoplevelser. Bestil et tilbud eller kontakt os og lad os høre dine ønsker!

30872872