Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Vestkysten

På USA’s vestkyst finder man alt fra storslåede ørkenområder, ikoniske Grand Canyon og en fantastisk kyststrækning.

Hertil følger små charmerende kystbyer, neonoplyst ”gambler-by” og pulserende storbyer. USA’s vestkyst har det hele og på en rejse dertil, vil du møde oplevelser i særklasse i dit eget tempo. Her anbefaler vi, at man lejer egen bil da strækningerne ellers godt kan blive en anelse lange. Dog er der aldrig langt fra en hyggelig by, en lækker restaurant eller en fantastisk naturoplevelse.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Californien

Californien, med kælenavnet ”The Golden State” er den mest folkerige delstat i hele USA. Denne fantastiske stat byder på et hav af oplevelser, lige fra strand og badning til inspirerende storbyer til fantastiske nationalparker, hvor naturen er topprioriteten. En rejse til Californien vil blive en oplevelse du aldrig glemmer!

Læs mere om Californien her »

Los Angeles

”The City of Angels” – Los Angeles. Har beliggenhed I den sydlige del af Californien, og er uden sammenligning en af de fedeste og mest spændende byer i USA. Her er altid varmt og solrigt og millionbyen ligger lige ud til kysten hvor man finde lækre strande. Måske har du hørt om Venice Beach eller Santa Monica? Derudover findes der Hollywood, Beverly Hills og forlystelsesparker i særklasse. En by man virkelig kan komme til at elske!

Læs mere om Los Angeles her »

San Francisco

San Francisco er en af de mest kendte byer i USA og med god grund. I storbyen finder man et hav af indtryk og oplevelser. Se blandt andet den kendte røde bro ”Golden Gate Bridge”, den berømte fængsel Alcatraz eller det fantastiske havneområde Fisherman’s Wharf, hvor humøret er højt og maden er dejlig. En by med mange forskellige områder, som hver er helt specielle og oplevelsesrige.

Læs mere om San Francisco her »

San Diego

San Diego er den 8. største by i hele USA, og her er der også et hav af aktiviteter at tage sig til. Størst og mest kendt er nok forlystelsesparken SeaWorld, som ligger meget tæt på byens centrum. Se shows med springende delfiner, de mægtige spækhuggere og de altid sjove søløver. I San Diego havn finder man desuden verdens skibsmuseum U.S.S. Midway. San Diego ligger desuden lige nord for Mexico, så man kan også tage et smut over grænsen!

Læs mere om San Diego her »

Las Vegas

Las Vegas er det ultimative sted for de lidt eventyrlystne, som godt kan lide at tage en chance en gang i mellem. Las Vegas er spillebyen over dem alle, hvor kasino har været byen kendetegn i mange år. I Las Vegas får man meget for pengene, og hotelstandarden er rigtig høj. Oplev ”The Strip” på klods hotel, når denne pulserende, neonoplyste ørkenby virkelig udfolder sig ved mørkets frembrud. I Las Vegas går drømme i opfyldelse!

Læs mere om Las Vegas her »

Seattle

Seattle er den største by i delstaten Washington, som ligger i det nordvestlige hjørne af USA – lige syd for Canada. Byen ligger væk fra USA’s andre populære destinationer, men formår stadig at tiltrække millioner af turister til hvert år. Seattle byder på en utrolig venlig gæstfrihed, hvor alle er venlige og åbne for nytilkomne. Derudover er Seattle en meget kaffe- og musikglad by. Starbucks blev grundlagt i Seattle, og et stor antal af kaffebutikker er at finde i storbyen. Space Needle er byens vartegn og det kan ikke undgås at se på en tur til Seattle!

Læs mere om Seattle her »

Arizona

Arizona er en delstat som ligger i det sydvestlige USA. Staten grænser op til flere af USA’s stater, men samtidig også Mexico mod syd. Arizona bliver også kaldt for ”Grand Canyon State”, da det populære verdensvidunder Grand Canyon, har placering i Arizona. Hovedstaten hedder Phoenix, og med sin 1,2 millioner indbygger er det den 6. største by i USA. I Phoenix finder du både små hyggelige bydele med samtidig også travle forretningskvarter, hvor tempoet er højt. Scottsdale, område nær Phoenix er inspireret af det gamle klassiske indianer og cowboy kultur, hvor både mad og bygninger bærer præg af det. En sjov oplevelse, du ikke vil være foruden!

Oregon

Oregon er den stat man kommer til, hvis man forsætter nordpå i Californien. Delstaten ligger også ved Stillehavskysten, og klimaet er tempereret. Oregon er særdeles kendt for sin utrolige naturrigdom, da her flere steder findes store skove, søer og fantastiske naturområder. Et af de meste kendte områder er Crater Lake National Park med Crater Lake, som er en vulkan der eksploderede flere tusinde år tilbage, og i dag er hjem til en af verdens dybeste søer. Derudover finder man bl.a. Mount Hood, som er Oregons højest bjerg med sine knap 3.500 meter. Naturoplevelser i verdensklasse!

Nationalparker

I USA undgår man næsten ikke at hører om, kører igennem eller læse om en af landets mange nationalparker; specielt ikke på vestkysten. Vi har skrevet om flere af de mest kendte nationalparker, hvor aktiviteter og oplevelser står beskrevet. USATOURS’ rejsekonsulenter har førstehåndserfaring med adskillige af nationalparkerne, og kan hjælpe med spørgsmål og informationer om de enkelte parker. Vi synes at alle nationalparkerne er et besøg værd, når man skal en tur til USA!

Læs mere om USA’s nationalparker her »

30872872