Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Washington D.C.

Det Hvide Hus, Capital State Building og Washington Monumentet.

Washington D.C., hvor D.C. står for District of Columbia, er den amerikanske hovedstad. Washington D.C. er ikke en stat, men en by, der ligger i staten Maryland på grænsen til Virginia. Den hyggelige by byder på et væld af både kulturelle og historiske oplevelser.

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Se det hvide hus

Washington D.C. er især kendt for at være hjemstedet for Det Hvide Hus, hvor den amerikanske præsident dagligt styrer landet. I det hele taget finder man mange vigtige, offentlige bygninger i Washington D.C. Udover Det Hvide Hus finder man Højesteretten, Udenrigsministeriet og i en forstad til byen finder man forsvarsministeriets berømte bygning ”The Pentagon”. Hvis du planlægger en dag ordentligt, er det muligt at se stort set alle de bygninger, USA dagligt bliver styret fra. Det er også muligt at få en rundvisning i Det Hvide Hus – det betyder dog ikke, at du kommer til at hilse på præsidenten, men det er det tætteste du kommer

The Washington Monument

Det er også i Washington D.C., at du finder Washington Monumentet. Den høje, spidse søjle er et kendt amerikansk symbol. Washington Monumentet er stedet hvor millioner af amerikanere protesterede mod Vietnamkrigen, hvor atter millioner så Martin Luther King tale, og mange andre historier som disse. Monumentet er, fra popkultur, især kendt for at være stedet hvor Forrest Gump, i filmen af samme navn, lige pludseligt skal holde en tale for millioner af hippier.

The Smithsonian Insitution

Et sted du bør aflægge et visit, når du kommer til Washington D.C., er The Smithsonian Insitution. Først og fremmest er instituttet en uddannelsesinstitution. Derudover kan du dog finde et meget omfattende museum i bygningen. Museet er delt inddelt i mange undermuseer som f.eks. ”National Museum of American History” og ”Smithsionian American Art Museum”. Når du er færdig med de mange museer, er der tilmed en stor zoologisk have, du kan besøge. Smithsonian National Zoological Park er en af USA’s ældste zoologiske haver, og blev stiftet allerede tilbage i 1889. Den zoologiske have har lidt over 2.000 dyr fra lidt mere end 400 forskellige racer. Der er både typisk amerikanske dyr og dyr fra alle andre dele af verden.

Mindemærker i Washington D.C.

Washington D.C. er, for mange amerikanere, det eneste logiske sted at opsætte mindemærker. Derfor kan du også finde tre af verdens mest berømte mindemærker her. Det første er Lincoln Memorial, som stod færdig i 1922. Denne hylder naturligvis USA’s 16. præsident, og måske den mest berømte, Abraham Lincoln. Du kan også se Korean War Veterans Memorial. På denne memorial finder du udsagnet: ”Freedom is not free”. Til sidst ligger National World War II Memorial nordvest for Lincoln Memorial. Denne memorial er skabt med 56 søjler, der danner en cirkel om et imponerende springvand. Dette er også den nyeste memorial, som blev åbnet i 2004, og hylder de amerikanere, der omkom under anden verdenskrig.

30872872