Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Rejser til Yucatan

Ønsker du verdens bedste strande, imponerende ruiner fra Maya tiden eller vilde actionparker? Så vil du let finde dig til rette i den caribiske del af Mexico.  Halvøen Yucatan vender nemlig ud mod et af verdens smukkeste have – Det Caribiske Hav, fyldt med lækre feriedestinationer. Mexico har over 9000 kilometer kystlinje, og ved Yucatan findes over 2000 kilometer af denne. På Yucatan halvøen finder du en af Mexicos mest kendte feriedestinationer – Cancun.

  Populære steder i Mexico:

Andre eksotiske rejsemål:

Map
Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Turkisblåt hav og flotte strande

Cancun er i de senere år blomstret op som noget af en perle og den 25 kilometer lange ”Zona Hotelera” er da også uimodståelig på alle planer. Ofte kigger man på billeder fra diverse strande rundt om i verden og tænker: ”Det ser flot ud på billedet, men sådan ser det jo ikke ud i virkeligheden”. Og nej, ofte er billeder manipuleret til at vise mere end der ofte er sandt. I Cancun er det omvendt. Billederne er fantastiske, men virkeligheden slår billederne med længder. Her er vandet nemlig udelukkende turkisblåt og klart, og sandet er kridhvidt og uimodståeligt. Længere nede ad kysten finder du en anden stor destination på Yucatan – Playa Del Carmen. Playa Del Carmen byder, ligesom Cancun, på paradisstrande og charmerende barer og restauranter i stride strømme.

Det er dog hverken paradisstrandene eller restauranterne som Playa Del Carmen er bedst kendt for. Derimod er det byens placering i forhold til dykker- og snorkelmekkaet Cozumel, som er strategisk vigtig. På Cozumel finder du verdens 2. største koralrev efter The Great Barrier Reef i Australien. Derudover tiltrækker Cozumel store krydstogtskibe, der ligeledes kaster anker for at få et glimt af det uspolerede og medrivende koralrev. Har ud overvejet at kombinere en storby ferie i New York med en tur til den imponerende Yucatan halvø. Med direkte afgange til bl.a. Cancun er der gode muligheder for at kombinere storby oplevelser med ophold i et ægte tropisk paradis.

Maya ruiner og ét af verdens 7 vidundere

Men Yucatan indeholder ikke kun paradisstrande, fantastisk vejr og festlig stemning.Syd for Playa Del Carmen ligger en af de mest spektakulære byer i hele Mexico – Tulum. I Tulum finder du de unikke maya ruiner, som er beliggende på høje klipper ud til det caribiske hav. Tulum er en af de sidste byer, hvor mayafolkene boede i selve ruinerne, hvilket gør dem til et imponerende stykke historie. For enden af de smukke ruiner finder du Playa Paraiso. Stranden er af mange rygtet som en af de absolut bedste strande i hele verden.

Vest for Cancun finder man et af verdens 7 nye vidundere – Chichen Itza. Chichen Itza er en stort pyramideformet arkæologisk ruin, som blev bygget af Maya folket for mange år siden. Chichen Itza er den mest besøgte arkæologiske seværdighed i Mexico om året, med over 1 million besøgende.

30872872