Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Grupperejser til USA

Er I 10 personer eller derover, der rejser sammen, kan USATOURS.dk hjælpe jer med at få skræddersyet jeres drømmerejse til USA! Hvorend turen måtte gå hen og uanset temaet er for jeres tur, står engagerede og erfarne rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer på vej.

USATOURS.dk arrangerer hvert år mange grupperejser til USA og ved hvilke destinationer, der oftest bliver besøgt, og du kan derfor læne dig trygt tilbage og lade rejsekonsulenten udarbejde den perfekte rejse for jer.

Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Destinationer

Hvad enten jeres gruppe ønsker at rejse til The Sunshine State, Florida, Englenes by, Los Angeles, eller byen, der aldrig sover, New York, kan USATOURS hjælpe din gruppe med at sammensætte rejsen til USA.

Vores rejsekonsulenter har alle besøgt de mest kendte destinationer og kan hjælpe jer med sjove og anderledes tips, som kan bidrage til at gøre jeres tur helt unik.

Hvad kan USATOURS hjælpe med?

Vi samarbejder med de førende leverandører i USA og USATOURS.dk kan blandt andet hjælpe jer med

✓ Hotel
✓ Billeje
✓ Fly
✓ Attraktioner
Gennem vores leverandører finder vi de billigste priser til jer, og vi kan til hver en tid slå konkurrenten. Skulle du modtage et andet tilbud kan du trygt sende det til USATOURS og få et pristjek. Vi ønsker, at vores kunder får en god rejse til den rigtige pris!

30872872