Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

USATOURS.dk kender USA bedst!

“God kundeservice, stort kendskab til USA og knivskarpe priser har lagt USATOURS.dk i føresædet når danskerne rejser til USA. På Danmarks største uafhængige forbrugerindex er USATOURS.dk vurderet til at være Danmarks klart bedste rejsebureau, som sender danskere til USA. Læs mere på Trustpilot.dk her!” – USATOURS.dk

Kompetent, engageret og personlig service!

“Vi har før rejst i USA med andre rejsebureauer, men hos USA Tours oplevede vi en langt mere personlig og engageret service – denne omfattede endvidere svar på vores spørgsmål på tidspunkter, hvor vi troede, at rejsebureauet var lukket.  En STOR TAK fra familien Larsen i Rødovre – det er ikke sidste gang, at vi […]

Uovertruffent!

“Jeg vil til enhver tid benytte mig af usatours igen. Der er styr på tingene, man slipper for at skulle bøvle med alle reservationer og lignende selv, priserne er yderst rimelige, og man føler sig som et enormt beriget menneske efter en sådan fantastisk tur. Flot!!!”

Nemt, overskueligt og lige som planlagt

“Jeg vil klart bruge USAtours.dk igen til at sørge for alt planlægning af min USA tur. Fly, hotel, shuttle, togbilletter, eventbilletter mv. det hele spillede bare.”

Helt i top!

“Fra første respons til de sidste tilføjelser få dage før afrejse fik vi en imødekommende, hjælpsom og kvalificeret rådgivning af vores rejsekonsulent, Mia.  Rejsen blev tilpasset vores ønsker og behov, og svartiden var altid kort, når vi henvendte os via mail. Vi kan helt sikkert anbefale andre at bruge USA Tours.”

Drømmeferie

“Vi har fået en helt fantastisk behandling, vi fik i fælleskab sat en ferie sammen som passede perfekt til os. Der skal være meget ros for at det slet ikke var noget problem at ændre på hotellerne samt antal af overnatningerne. Mia hos USATours har med en meget professionel tilgang til os som kunde gjort […]

Perfekt planlægning og rådgivning

“Virkeligt skønt med et specialiseret firma, hvor man kan mærke, at de rent faktisk ved noget om det sted de sender folk hen. Så tak for en super fed tur, USA-tours!”

Fantastisk

“Vi er netop hjemvendt fra USA og har haft en fantastisk tur. Det skyldes ikke mindst usatours.dk, som havde skræddersyet vores rejse. De opfyldte alle vores ønsker, og kom med gode supplerende forslag. Vi følte os i trygge hænder og vil helt bestemt rejse med usatours.dk igen….”

5 store stjerner fra os

“Vi havde en helt igennem fantastisk rejse, hvor der var styr på det hele. Bilen var klar i lufthavnen, hotellerne var alle som vi havde håbet og generelt var der bare styr på vores rejse. Tak for denne gang, vi er allerede ved at planlægge anden rejse til USA:)”

Oplevelser for livet

“Min kæreste og jeg, kom hjem fra en ferie i Florida i slutningen af Juni. Vi havde haft en mega god ferie derovre. Vi fik alt den hjælp vi kunne tænke os, ang. planlægning af hvad vi ville opleve og deres anbefalinger. Billedet er fra Discovery Cove, Orlando.”

En på opleveren.

“Vi har haft en super tur, hvor vi har fået en på opleveren. Arrangementet har været virkeligt godt tilrettelagt og alt har bare flasket sig. Vi syntes vi har fået en virkelig god service overalt, men især af dig som har stået til rådighed, når vi har været i tvivl om noget. Tak for det! […]

Roadtrip gennem USA

“Hele mit liv har jeg haft en drengedrøm om at køre tværs over USA i en åben sportsvogn. Som pensionist blev det endeligt muligt og jeg inviterede min voksne søn med. USATOURS.dk arrangerede vores 2 måneder lange rejse og jeg fik min drengedrøm opfyldt:) ”

30872872