Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

USATours sælger udelukkende rejser til USA.

Til gengæld sælger vi alle slags rejser til dette fantastiske land, hvad enten det måtte være en luksusferie til Hawaii, en rundrejse i det solbeskinnede Californien eller i eventyrlige Florida. Er ønsket en uforglemmelig kør-selv-ferie tværs over USA, en romantisk weekend-getaway i New York eller en ferie for hele familien, er vi ligeledes de rette til opgaven.

USATours.dk blev i sin tid stiftet på bagrund af en ægte kærlighed til ”Guds eget land”. Alle vores medarbejdere har haft talrige og forskelligartede rejser til USA, og rigtig mange af dem har tilmed boet i landet. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere lever og ånder for USA, som var det deres andet hjem, og selv vores revisor pakker hvert år familien og tager på ferie i landet. Længere nede på siden kan du læse om vores kompetente medarbejdere. Du skal lade os arrangere USA-rejsen, fordi vi ved mest om USA. Vi ved, hvor man skal bo og ikke mindst, hvor man ikke skal bo. Modsat nogle af vores konkurrenters tilbud kommer I ikke til at bo på kedelige lufthavnshoteller eller 10 km. fra et bycentrum. Vi sammensætter rejsen nøjagtig efter dine personlige ønsker og budget og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

USATours.dk ApS er et 100 % danskejet selskab baseret i Danmark. Derfor bliver rejser arrangeret af USATours.dk ApS gennemført under dansk lovgivning. CVR nr: 33761295. Rejser købt hos USATours.dk ApS er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden (Reg nr: 2338). På denne side har du mulighed for, at læse mere om hvem vi er og vores forhold til USA.

Medarbejdere

Martin Ammitsbøl  – Rejsekonsulent

USA har altid betydet meget for mig, da jeg er født i Teaneck New Jersey og har været statsborger til jeg var 21 år. Derudover har jeg familie i både Las Vegas og Canada. Det er et land som jeg er draget af og som altid formår, at overraske mig. F.eks. har jeg fløjet med helikopter fra Las Vegas til Grand Canyon henover Hoover dam og tilbage over The Strip, hvilket er bare én ud af de mange oplevelser som USA har at byde på.
Det kan siges kort: USA er et helt fantastisk land at rejse rundt i!

Jesper Antonsen– Rejsekonsulent

USA er mit andet hjem, og udover at have arbejdet som kok i stater som Florida, Pennsylvania og New York, har jeg rejst en del rundt på det Nordamerikanske kontinent. Uanset hvilken type rejse man ønsker, kan USA levere varen, og mere til. En af mine største oplevelser ved at besøge USA er at opleve kontrasten mellem små lokalsamfund, fantastisk natur og storbyer. Det er svært at beskrive et land som har så meget at byde på – det skal opleves!

Alexander Søderberg – Salgschef

Jeg har besøgt en masse steder rundt omkring i verden men USA er helt klart det land, der har givet mig de mest mindeværdige oplevelser og største indtryk. Jeg besøgte landet for første gang i 1996 og har elsket det lige siden. Min sidste tur var til de fantastiske Jomfruøer, hvilket var en helt vild oplevelse!

Peter Berner– Regnskabsansvarlig

Jeg har været i flere områder i USA, og tilbragte bl.a. min bryllupsrejse i New York og Dansk Vestindien. Grunden til at jeg bliver ved med at vende tilbage til USA og Caribien er, at befolkningen er helt utrolig venlige og nemme at omgås.

Mia Larsen– Projektleder

Jeg rejste til USA først gang i 2005, og det er uden tvivl det bedste, der er sket for mig! USA har det hele: Storslåede oplevelser, lækker mad og en utrolig venlig befolkning. Gennem de sidste 8 år har jeg besøgt USA flere gange årligt, og jeg har efterhånden været i mere end halvdelen af de 50 stater. Min favorit er Californien, hvor jeg har fået en masse amerikanske venner, som jeg ofte besøger.

Jan Lockhart – CEO

Jeg har besøgt USA mange gange, både i forbindelse med arbejde og ferier. Blandt andet har jeg som ung rejseleder kørt adskillige rundrejser i det vestlige USA. For et par år siden havde jeg familien med på en større rundrejse i Florida, som er et overflødighedshorn af underholdning og oplevelser for alle aldre.

Thomas Tinglev – Booking Manager

USA skal gennemrejses, opleves – og ikke mindst smages. Jeg har rejst meget i Californien og Florida, og begge steder nyder jeg at gå på opdagelse efter nye restauranter og spisesteder. Ingen andre lande i verden har en så bred vifte af gourmet-muligheder som USA.

Erik Dinesen – Webudvikler

USA har noget af den vildeste natur jeg har oplevet bl.a. Bryce canyon, Lake Powell og Grand canyon er steder hvor man kan opleve en fantastisk natur. USA har alt og så er det bare 100 gange større.
En af mine mange oplevelser var at leje en båd ved Lake Powell og sejle rundt på den store sø, som godt kunne ligne Grand canyon fyldt op med vand. Det kan jeg klart anbefale at prøve.

Vores mission

         Vi vil tilbyde skræddersyede rejser til USA, hvor der lægges vægt på at de enkelte kunders rejsedrømme går i opfyldelse. Vi vil sørge for alt det besværlige på rejsen, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din ferie. 

Kerneværdier

  • Alle vores rejser skal skræddersyes efter kundens ønske.
  • Vi stræber efter altid at skabe den perfekte rejse for kunden
  • Vi vil stå til rådighed og assistance både før under og efter rejsen.
  • Vi sælger kun samlede rejser der er dækket af Rejsegarantifonden.
  • Alle kunder skal tilknyttes deres egen rejsekonsulent.

Vores samarbejdspartnere

 

USATOURS.dk er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (Reg. nr.: 2338). Rejsegarantifonden sikrer dig økonomisk, hvis et rejsebureau går konkurs.
Vi er medlem af den danske afdeling af Discover America, som er en organisation, der har til formål at promovere turisme i USA.
Når man rejser, skal sikkerhed og tryghed være i top. Derfor samarbejder vi med Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, Europæiske Rejseforsikring A/S.
Vi er en såkaldt Amadeus Certified Agent. Amadeus er verdens største reservationssystem udelukkende skabt til rejsebureauer. Det er dels gennem Amadeus, at vi sikrer markedets bedste priser til vores kunder.
Vi er medlem af den danske afdeling af verdens største turistorganisationer Pata. Pata har blandt andet fokus på at promovere turisme til USA.
Vi samarbejder med alle de store luftfartsselskaber på flyvninger til hele Nordamerika.
Du får masser af valgmuligheder når det kommer til dine hoteller, og kan vælge lige hvad der passer til din smag og budget.


30872872