Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Nytår i USA er kæmpestort – ligesom alt andet “over there”. Hvor drømmer du om at hoppe ind i 2017 henne? Har du altid drømt om at stå på Times Square og se “the ball drop”? Er du mere til varme og den kulturelle del nytårsaften, så har du muligheden i New Orleans, eller vil du slappe af med en farverig cocktail i hånden og nyde varmen så er Miami måske stedet for dig? Mulighederne er mange og vi har samlet vores amerikanske nytårsfavoritter. Hvilken er din favorit? 

 

Alle rejser er fra d. 28. December – 3. Januar, pånær Honolulu der er 27. December – 4. Januar.

*Alle frapriser er baseret på 2 voksne/2 børn og er ink. fly og hotel

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

NYTÅR I NEW YORK

New York er for mange en drøm, og det er værd at besøge året rundt, og nytår er selvfølgelig ingen selvfølge. Timew Square og “the ball drop” nytårsaften er for mange en drøm, der gerne skal opleves mindst én gang i livet. På Times Square står man tæt op ad hinanden på den store, meget flotte og oplyste plads og venter på den meget omtalte kugle, der skal falde ned, når klokken rammer midnat. Herefter er der lysshow af fyrværkeri på Times Square af en kaliber, man kan have svært ved at forestille sig, før man har oplevet det. Stemningen på Times Square er den ultimative nytårsfeststemning.

 

Frapris pr. person 9.167,-

NYTÅR I NEW ORLEANS

New Orleans er kendt for at “twiste” alle højtider, og det er ingen undtagelse for nytårsaften. Hvad enten det er fyrværkeriet i sig selv, festligheden i byens gader eller stemningen, der emmer af nytår og glimmer overalt, så er nytårsaften i New Orleans er noget for sig selv – på den fede måde! Mellem familievenlige events i dagstimerne og nattetimernes festivitas findes der noget for alle. Tag børnene med i zoologisk have, hvor der er en masse aktiviteter samt nedtælling til nytår. Eller hvad med at oplev Louisiana børne museum, der også har et event med nedtælling til nytårsaften.

Mulighederne er mange – også hvis du rejser uden børn. En årlig, tilbagevendende tradition i timerne op til nytårsskiftet at bruge tid på Jackson Square, der både byder på levende musik og et enormt spektakulært fyrværkerishow, “Symphony in the sky”. Det er New Orleans’ svar på Times Square, bare lidt varmere og hyggeligere.

 

Frapris pr. person 9.412,- 

NYTÅR I LAS VEGAS

Ét ord kan beskrive en nytårsaften i Vegas; CRAZY! – På den gode måde, selvfølgelig! Her findes alt det største, vildeste og mest usammenlignelige i verden. Hele The Strip bliver lukket ned for trafik, så kun dig og dine 300.000 medsammensvorne-yndlings partyfolk. Ved midnatstid bliver der fyret op for et koreograferet fyrværkerishow af den anden verden – et show, der får Times Square i New York til at ligne en børneleg ved siden af.

Nattelivet efterfølgende er naturligvis også spækket med fest, farver og fuldkommen vanvittig nytårsstemning, hvor casinoerne og barerne agerer hjemsted og kendte og ukendte fra hele verden, der kun har én mission den aften; At få verdens fedeste fest. Her er med andre ord ikke andet end mulighed for at få en nytårsaften, du aldrig glemmer.

 

Frapris pr. person 8.113,-

NYTÅR I MIAMI

Nattelivet i Miami er noget for sig – på den gode måde. Her finder du de bedste clubber, barer og fester og nytårsaften er naturligvis ingen undskyldning. Er du til romantiks nytårsnedtælling og candle-light dinner på et krydstogt på vandet, så er Miami stedet, du skal hoppe ind i 2017. Her er på magisk vis en stemning, som du ikke finder andre steder – en blanding af den velkendte Miami-stemning, hvor festligheden altid spiller en stor rolle og det varme vejr, som du også kan nyde i december. Det giver en helt anden og lækrere følelse at hoppe ind i det nye år i varme – uden at du går ned på alt andet nytårsagtigt.

 

Frapris pr. person 9.566,-

NYTÅR I LOS ANGELES

 

Er du til stjernestøv, storslåethed og gang i den, så er Los Angeles det helt perfekte sted for dig at holde nytår. Her finder du alt fra kæmpe, udendørs gadefester til store, overdrevne ‘black tie’ parties, familievenlige nytårsevents og til store klubfester. Der findes også hyggelige og intime stedet på strandene, hvor du kan hoppe ind i det nye år i lidt mere rolige omgivelser, med sand mellem tæerne og en drink i hånden alt efter, hvad du lyster. Her er noget for enhver smag og ethvert budget.

 

Frapris pr. person 7.014,-

NYTÅR I HONOLULU

Sommer og nytårsfestivitas i én og samme destination; Honolulu. Her kan du nyde paradiset mere end noget andet sted på jorden, hvor farverige paraplydrinks, basskørts og kridhvide sandstrande ses så langt øjet rækker. Waikiki Beach ligger strand og sand til et fuldstændig spektakulært show, der begynder fem minutter før midnat med et fyrværkerishow for hvert minut. Når klokken rammer midnat starter det rigtig og store fyrværkerishow, der virkelig er både stort og meget overvældende. Tænk at se et så stort show, mens man står med sand mellem tæerne omringet af de folk, man allerhelst vil være sammen med. Dét kan ske i Honolulu.

Hvis du er til stor efterfest hvor det at være “dressed to impress” er en selvfølge, så er der også rig mulighed for det. Her er mange clubs, hvor du kan danse natten lang. Her findes faktisk alt.

 

Frapris pr. person 13.617,-

30872872