Ring 30 872 872
Hverdage 9-17-Lørdage 10-13

Skræddersyet rejse til USA

Vi har ingen færdigpakker eller standardløsninger! Vi skræddersyer alle vores rejser efter dine personlige behov og ønsker. Din rejse skal opfylde dine drømme og være præcist tilpasset, så du kan udleve din rejsefantasi om USA.

En skræddersyet rejse er også den billigste måde at rejse på. Her betaler du kun for det, du ønsker, og vi kan via vores viden om markedet og erfaring med leverandører sammensætte din rejse, så du f.eks. rejser på de ”billige” dage, hvis det er en prioritet for dig.

Bestil et gratis tilbud

Bestil tilbud

GRATIS OG UFORPLIGTENDE
Please leave this field empty.

Personlig kundeservice

Hos USATours.dk får du tilknyttet en personlig rejsekonsulent allerede ved din første henvendelse. Du får rejsekonsulentens direkte telefonnummer, og du er altid velkommen til at ringe. Din personlige rejsekonsulent vil håndtere alle forhold omkring din rejse i tæt dialog og samarbejde med dig.

Få appetit ude – spis hjemme!

Du er velkommen til at samle inspiration og tilbud hos vores konkurrenter. Bare husk på at vi altid slår deres priser! Hvis du har modtaget et tilbud fra en anden rejsearrangør, kan du sende det til os på e-mail: kontakt@usatours.dk – så forbedrer vi tilbuddet enten på prisen eller på kvaliteten!

Transport til og fra lufthavn

Vi kan arrangere transport til og fra lufthavnene, så du bliver modtaget af en chauffør og kørt direkte til dit hotel. Så slipper du for at vælte rundt med dine kufferter og samtidig bekymre dig om transport. Det er typisk lige så billigt at arrangere lufthavnstransport hjemmefra, som det er at booke i lufthavnen.

Book entrebilletten hjemmefra

Vi kan bestille dine entrebilletter hjemmefra, så du slipper for at stå i kø, når du ankommer til forlystelserne og begivenhederne i USA. Ofte kan det være en god idé at bestille i entrebilletter i god, da nogle af de populære attraktioner, især om sommeren, bliver fuldt booket.

Rejsebetingelser

Tryghed for vores kunder betyder alt. Alle rejser solgt af USATours.dk er dækket af rejsegarantifonden (medlem nr. 2338) og følger alle branchens godkendte regler og betingelser. Du kan læse vores rejsebetingelser her eller læse endnu mere om USATours.dk her!

Autocamper i USA

Vi er også eksperter til at arrangere autocamper-rejser til USA. Vi samarbejder med alle de største udlejere i landet, og derved kan vi sikre vores kunder præcis den autocamper, der passer til deres behov og pris. Vi tilbyder autocampere i mange forskellige størrelser, men alle kræver blot et almindeligt dansk kørerkort.

30872872